چای کلاسیک نباتی

کد محصول: ME-KL-06

یک کیسه ی چای در ۲۰۰ میلی لیتر ترکیبات ناموجود : (وگان، گلوتن، لاکتوز )

۰تومان

تعداد:
مقایسهمقایسه

توضیحات محصول

چای بسیار خوش طعم منطقه آسام در شمال هلند است که توسط استادان چای مسمر به صورت طعم فریزی لحظه ای خاص از آرامش را به جشن های شما می آورد. در شرق فریسلانت معمولا برای شیرین کردن چای خود به جای قند از کلنجیز (آب نبات قندی) استفاده می کنند که به آرامی در چای حل می شود و صدای ترق و تروق می دهد. (همان نبات خودمان ولی به شکل حبه های قند ولی با عطر و طعمی خاص)

برای هر فنجان ۱کیسه و برای یک لیتر حداقل 4 کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید

 

توضیحات تکمیلی

پروتئین

میزان انرژی

چربی

قند

نمک

کربوهیدرات

اسیدهای چرب

توليد كننده

چای سیاه

chaye-siah

چای نوشیدنی مفیدی برای تصفیه خون از طریق ازدیاد ترشحات کلیوی است، به هضم غذا کمک می‌کند، سبب نشاط، بیداری و مانع خواب آلودگی می‌شود.

1) پیشگیری، تسکین علایم و تسریع بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا
2) ضد عفونی کننده و پیشگیری از بوی بد دهان
3) پیشگیری و کاهش اثرهای دیابت نوع دوم
4) کاهش علایم مواد حساسیت زا
5) کاهش علایم عارضه پارکینسون
6) بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و کند کردن گسترش عفونت ویروس اچ.آی.وی در بدن
7) حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن
8) رفع خستگی و استرس
9) پیشگیری و التیام درد بیماری آرتروز
10) پیشگیری از پوکی استخوان
11) کند کننده روند پیری
12) جلوگیری از لخته شدن خون و رسوب چربی در رگ‌های خونی
13) افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن
14) افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن
15) آثار ضد التهابی
16) تصفیه خون و کنترل فشار خون و کلسترول
17) بهبود عملکرد مغز و افزایش هوشیاری

محتویات چای
برگ چای، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان‌های فلاونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است.

nabat

1) نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است.
2) نبات در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد و اگر آن را بسوزانید تبدیل به یک ماده قهوه ای مایل به سیاه با مزه ای تلخ می شود، که به دلیل قابض بودن برای درمان اسهال بسیار نافع است.
3) نبات به واسطه دارا بودن مقدارزیادی ساکارز خیلی سریع جذب بدن شده به خاطر تقویت عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربی ها و مواد پروتینی در بدن می شود و چنانچه یک تکه کوچک از ان در دهان گذاشته و به مرور مکیده شود سرفه را قطع و خشونت صوت و سینه و درد ان را بر طرف میکند.
4) در مجموع نبات طبق تحقیقاتی که تا به حال انجام شده بسیار مقوی, نشاط آور , ضد نفخ , ملین و مدّر می باشد . علاوه بر این از گذشته های خیلی دور در درمان دل درد نیز چای نبات تجویز بسیار موثری داشته است.
5) نبات زعفرانی جهت رفع خستگی های مفرط جسمی و فکری ناشی از کار و فعالیت جنسی زیاد بسیار موثر بوده و هنگامی که چای نبات ، قهوه شیرین شده با نبات ، شیر نبات و یا هر نوع نوشیدنی گرم دیگر میل شود آرامش و نشاط را برای شما به ارمغان می آورد.
6) نبات از بین برنده سفیدی ، نرمی و سردی پوست بدن است
7) نباتی که از شکر تهیه شده از دیر هضم شدن غذا جلو گیری میکند
8) همچنین در خواص نبات می توان ضد ترش کردن و ضد آروغ زدن را بیان کرد
9) تکرر ادرار نیز با نوشیدنی های گرم نبات داغ قابل درمان است.
10) از فوائد نبات رفع خواب آلودگی بخصوص هنگام رانندگی می باشد ، لذا به رانندگان محترم توصیه می شود هنگام رانندگی حتما از چای نبات استفاده کنند استفاده از یک ترکیب ساده چای نبات برای رفع خستگی و خواب آلودگی بسیار موثر بوده و احتمالات تصادفی که به جهت خواب آلودگی و خستگی هستند را کاهش می دهد ، آمار تصادفاتی که به دلیل خواب آلودگی اتفاق می افتند کاهش میابد
11) یکی از خواص و فایده های مهم نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان می باشد ، بخصوص افرادی که آب دهانشان در خواب جاری می شود توصیه می شود از ترکیب های مختلف نبات ، نبات زعفرانی ، نبات سفید بصورت شاخه یا نبات چوبی در نوشیدنی های گرم استفاده کنند چای نبات می تواند علاج خوبی برای رفع جاری شدن آب دهان افراد در خواب و در بیداری باشد.
12) در گذشته برای افرادی که بعلت کهولت سن یا حوادث ناگوار دچار کم حواسی می شدند چای نبات داغ و آبجوش نبات داغ توصیه می شده .
13) از فوائد دیگر نبات درمان کم حواسی می باشد.
14) از دیگر مفاد نبات زعفرانی تسکین درد معده و درد ناشی از انقباض ماهیچه هاست ، نبات داغ در تسکین درد پشت ، کاهش درد کمر ، رفع درد های ناحیه شکم ، علاج پادرد بسیار موثر بوده و برای افراد مبتلا به این درد ها توصیه می شود. چرا که نبات در دسترس ترین داروی بدون ضرر خواهد بود.
15) از آنجا که از نشانه های بلغم ، نقرس ، فلج شدن قسمتی از بدن ، پیسی و لقوه و رعشه می باشد لذا مصرف مرتب نبات ، چای نبات ، قهوه و نبات ، آب جوش نبات و نبات داغ جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود.
16) علاج و درمان تنگی نفس ، تپش قلب و کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکل های متفاوت مصرف نبات توصیه شده است.
17) بسیار مناسب است اگر کسانی که مکررا ادرار دارند و یا مثانه آنها ضعیف شده است و یا اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند هر از گاهی در روز مقداری نبات را در دهان خود قرار داده و تدریجا آب نبات را فرو برند ، این روش در طب سنتی بسیار تاکید شده است.
18) امروزه شغل هایی با زمان طولانی ایجاد شده ، کارمندان و کارگران به مواد غذایی دسترسی آسانی ندارند و معمولا دجار ترش شدن دهان می شوند ،‌پیشنهاد می شود افرادی که شغل های اداری و یا طاقت فرسا در محیط های باز و بسته ای دارند و مجبورند ساعت ها بدون مصرف هیچ مواد غذایی شدیدا کار کنند حتما و حتما برای رفع ترشی دهان و یا جلو گیری از بوی بد یا مزه بد دهان از نبات بصورت نبات داغ ، چای نبات ، تکه های کوچک نبات استفاده نمایند.

preloader