چای ریبوس گیلاس

موجودیت: 10000 در انبار کد محصول: ME-RB-03

یک کیسه چای در ۲۰۰ میلی لیتر ترکیبات ناموجود : (وگان، گلوتن، لاکتوز)

۱۸,۵۰۰تومان

10000 در انبار

مقایسه

توضیحات محصول

چای ریبوس یک نوشیدنی ملی آفریقایی از قبایل اُوابمو در منطقه جنوب غربی آفریقا است. این چای که ذاتا بدون کافین می باشد به صورت خالص تهیه شده است تا با نوشیدن آن سرمست شوید.

برای هر فنجان ۱کیسه و برای یک لیتر حداقل 4 کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 6 دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید

چای ریبوس گیلاس مسمر

توضیحات تکمیلی

پروتئین

0 گرم

میزان انرژی

3 کیلو کالری

چربی

0 گرم

قند

0.1 گرم

نمک

0 گرم

کربوهیدرات

0.2 گرم

اسیدهای چرب

0 گرم

توليد كننده

ریبوس / گیلاس

rooibos

یکی از انواع چای می باشد با رنگ قرمز روشن که اصالت آن به کشور افریقای جنوبی باز می گردد ، چای Rooibos که در جنوب آفریقا آنرا با نامهای “mountain tea ” ، ” red tea ” ، “red bush” و ” red leaf ” می شناسند، در ژاپن نیز با نام ” long life tea ” شناخته می شود .رنگ این گیاه در اثر آب و هوای کوهستانی این کشور ، و بر اثر تابش آفتاب از رنگ سبز به قرمز تغییر می کند

1. منبع غنی مس، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فلوراید ، روی ، سدیم ، منگنز، آلفا هیدروکسی و منیزیم
2. یک نوشیدنی کاملا طبیعی و موثر بر سلامتی بدن
3. چای رویبوس به دلیل نداشتن کافئین برای خانم هی باردار هم مناسب می باشد .
4. آرامش بخش و رفع کننده مشکلاتی از قبیل بی خوابی ، زود رنجی ، تند خوئی ، سر درد ، تنش های عصبی و فشار خون بالا
5. به دلیل داشتن منیزیم برای سیستم عصبی بسیار مناسب می باشد
6. موثر در رفع اسپاسم های عضلانی و دل پیچه ها و دل درد های نوزادان
7. چای رویبوس بهبود دهنده انواع آلرژی ها مانند آسم ، اگزما می باشد .
8. دارا بودن آنتی اکسیدانهای تقویت کننده ی بدن
9. به تعویق انداختن روند پیری
10. رفع کننده عطش
11. یکی از مناسب ترین نوشیدنی ها برای افراد دارای کلیه سنگ ساز ، چای رویبوس می باشد .

gilas

1) طبع آن سرد و تر است.
2) برای این که ارزش این گیاه را بدانیم کافی است بگوییم تمام قسمت ‏های این میوه یعنی: گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه ی آن در طب و صنعت استعمال دارد.
3) همه ی ما از مصرف گیلاس تازه در یک روز گرم تابستانی لذت می‏ بریم؛ این میوه دارای چربی کم و فیبر زیاد است.
4) گیلاس همچنین مسکن اعصاب بوده، ملین است، خون را پاک و معده را نیز تمیز می ‏کند
5) چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است. کلسترول ندارد (مانند سایر گیاهان)، سدیم ندارد، فیبر خوراکی بالایی دارد، از ویتامین C بالایی برخوردار است.
6) دستگاه هاضمه را مرتب کرده و اعصاب را تسکین مى بخشد
7) براى چشم فوق العاده مفید است .
8) گیلاس از میوه هایى است که سموم بدن را بر طرف کرده و خون را تصفیه مى کند.
9) قوه دماغى بدن را تقویت کرده و کمبود املاح معدنى بدن ما را برطرف ساخته و دستگاه هاضمه را منظم مى کند.
10) اعصاب را تسکین داده و ادرار آور است .
11) هر صد گرم گیلاس داراى دویست و پنجاه میلى گرم پوتاس است و چنانکه مى دانید پوتاس تاءثیر زیادى بر افزایش ادرار دارد.
12) کسانى که تصلب شراین دارند و یا از کبد مى نالند و یا به یبوست مبتلا شده اند و یا در روده هاى آنها گاز جمع مى شود و غذا تخمیر مى گردد و هم چنین کسانى که املاح معدنى بدن آنها کم شده و یا بچه هایى که دیر رشد مى کنند باید گیلاس بخورند و رژیم گیلاس بگیرند چون قند میوه گیلاس از نوع قند لوولوز مى باشد.
13) ترکیباتى که در گیلاس وجود دارد تعدیل کننده پ هاش خون است زیرا خون باید به مقدار ۴/۷ قلیایى باشد.
14) مصرف گوشت و مواد گوشتى خون را اسیدى مى کند و بهترین تعدیل کننده آن میوه ها از جمله گیلاس است .
15) براى دفع سموم بدن براى رژیم دفع سموم باید صبح ناشتا نخست صد گرم گیلاس بخورید و بعد آن را تا پانصد گرم افزایش دهید
16) گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بوده، از این رو روند پیری را به تأخیر می‌اندازد.
17) فلاوونوئیدهای موجود در گیلاس، از ایجاد هر گونه آسیب توسط رادیکال‌های آزاد پیشگیری می‌کنند.
18) سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.
19) سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد می‌کند.
20) برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.
21) قوای فکری را تقویت می‌کند.
22) برای درمان برونشیت ۳۰ گرم دم گیلاس را در یک لیترآب سرد بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس این جوشانده را به ۲۵۰ گرم گیلاس اضافه کنید و بگذارید دم بکشد آن گاه آن را صاف کرده در طول روز کم کم بخورید.
23) برای درمان یبوست ۲۰ تا ۳۰ گرم برگ درخت گیلاس را در یک لیتر شیر جوش جوشانده و به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. سپس صاف کرده با عسل شیرین کنید و روزی ۳ تا ۴ فنجان بنوشید.
24) کسانی که تصلب شرائین دارند در فواصل غذا آلبالو و گیلاس را با هم بخورند.
25) دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.
26) دارای مقدار فراوانی ویتامین C است.
27) گیلاس مانند مسکن عمل می‌کند