حراج

چای ریبوس کارامل

موجودیت: 9997 در انبار کد محصول: ME-RB-02

یک کیسه ی چای در ۲۰۰ میلی لیتر ترکیبات ناموجود : (وگان، گلوتن، لاکتوز )

۱۸,۵۰۰تومان ۱۵,۰۰۰تومان

9997 در انبار

مقایسه

توضیحات محصول

ریبوس در جنوب آفریقا یک نوشیدنی ملی است و به دلیل طعم ملایم مخصوص به خود یکی از پر طرفدارترین انواع چایی است.
کارشناسان چای مسمر، ریبوس را که طبیعتی عاری از کافئین دارد به همراه کارامل ترکیب کردند تا لحظاتی لذت بخش و شیرین را برای شما فراهم نمایند.

برای هر فنجان ۱کیسه و برای یک لیتر حداقل ۴ کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت حداقل 6 دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید

چای ریبوس کارامل مسمر

توضیحات تکمیلی

پروتئین

0 گرم

میزان انرژی

1 کیلو کالری

چربی

0 گرم

قند

0.1 گرم

نمک

0 گرم

کربوهیدرات

0.2 گرم

اسیدهای چرب

0 گرم

توليد كننده

ریبوس / کارامل

rooibos

یکی از انواع چای می باشد با رنگ قرمز روشن که اصالت آن به کشور افریقای جنوبی باز می گردد ، چای Rooibos که در جنوب آفریقا آنرا با نامهای “mountain tea ” ، ” red tea ” ، “red bush” و ” red leaf ” می شناسند، در ژاپن نیز با نام ” long life tea ” شناخته می شود .رنگ این گیاه در اثر آب و هوای کوهستانی این کشور ، و بر اثر تابش آفتاب از رنگ سبز به قرمز تغییر می کند

1. منبع غنی مس، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فلوراید ، روی ، سدیم ، منگنز، آلفا هیدروکسی و منیزیم
2. یک نوشیدنی کاملا طبیعی و موثر بر سلامتی بدن
3. چای رویبوس به دلیل نداشتن کافئین برای خانم هی باردار هم مناسب می باشد .
4. آرامش بخش و رفع کننده مشکلاتی از قبیل بی خوابی ، زود رنجی ، تند خوئی ، سر درد ، تنش های عصبی و فشار خون بالا
5. به دلیل داشتن منیزیم برای سیستم عصبی بسیار مناسب می باشد
6. موثر در رفع اسپاسم های عضلانی و دل پیچه ها و دل درد های نوزادان
7. چای رویبوس بهبود دهنده انواع آلرژی ها مانند آسم ، اگزما می باشد .
8. دارا بودن آنتی اکسیدانهای تقویت کننده ی بدن
9. به تعویق انداختن روند پیری
10. رفع کننده عطش
11. یکی از مناسب ترین نوشیدنی ها برای افراد دارای کلیه سنگ ساز ، چای رویبوس می باشد .

caramel

کارامل (به انگلیسی: Caramel) رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت‌وپز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می‌آید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست می‌آید.
این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت می‌شود. این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلظت‌های مختلف، رنگ‌های زرد روشن تا قهوه‌ای تیره را ایجاد می‌کند.