چای ادویه شرقی

کد محصول: ME-BM-08

یک کیسه چای در ۲۰۰ میلی لیتر
ترکیبات ناموجود : (وگان، گلوتن، لاکتوز)

18,500تومان

تعداد:
مقایسهمقایسه

توضیحات محصول

در زمانهای قدیم در شرق جهان، آنها می دانستند که چگونه ادویه جات نفیس و گیاهان معطر را به عنوان چای مصرف کنند. حالا دقیقا استادان چای مسمر همان مدل از گیاهان و ادویه جات معطر شرقی، از جمله دارچین، میخک، هل و زنجبیل را همانند بهترین سنت های شرقی ترکیب کرده اند تا لحظه ای معطر و تند را احساس کنید (می توانید آنرا با شیر داغ مخلوط کرده نوش جان کنید)

برای هر فنجان ۱کیسه و برای یک لیتر حداقل 4 کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 6 دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید

چای شرقی مسمر

توش چیه؟

سنبل هندی / ریبوس / زنجبیل / برگ نارنج / دارچین / شیرین بیان / میخک / هل / گشنیز / فلفل سیاه و سفید

یکی از انواع چای می باشد با رنگ قرمز روشن که اصالت آن به کشور افریقای جنوبی باز می گردد ، چای Rooibos که در جنوب آفریقا آنرا با نامهای “mountain tea ” ، ” red tea ” ، “red bush” و ” red leaf ” می شناسند، در ژاپن نیز با نام ” long life tea ” شناخته می شود .رنگ این گیاه در اثر آب و هوای کوهستانی این کشور ، و بر اثر تابش آفتاب از رنگ سبز به قرمز تغییر می کند

1) منبع غنی مس، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فلوراید ، روی ، سدیم ، منگنز، آلفا هیدروکسی و منیزیم
2) یک نوشیدنی کاملا طبیعی و موثر بر سلامتی بدن
3) چای رویبوس به دلیل نداشتن کافئین برای خانم هی باردار هم مناسب می باشد .
4) آرامش بخش و رفع کننده مشکلاتی از قبیل بی خوابی ، زود رنجی ، تند خوئی ، سر درد ، تنش های عصبی و فشار خون بالا
5) به دلیل داشتن منیزیم برای سیستم عصبی بسیار مناسب می باشد
6) موثر در رفع اسپاسم های عضلانی و دل پیچه ها و دل درد های نوزادان
7) چای رویبوس بهبود دهنده انواع آلرژی ها مانند آسم ، اگزما می باشد .
8) دارا بودن آنتی اکسیدانهای تقویت کننده ی بدن
9) به تعویق انداختن روند پیری
10) رفع کننده عطش
11) یکی از مناسب ترین نوشیدنی ها برای افراد دارای کلیه سنگ ساز ، چای رویبوس می باشد .

1) از زنجبیل استفاده های متنوعی می شود. از کاربردهای جدید آن می توان پیشگیری از: تهوع و استفراغ، کم اشتهایی، بی اشتهایی روانی، اسپاسم روده، برونشیت، مشکلات روماتیسم را نام برد. در صنعت غذایی هم به عنوان چاشنی استفاده می شود.
2) در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد. جینجرول، مهم ترین جزء تشکیل دهنده زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه در این گیاه می باشد، از رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند.
3) زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک می کند.
4) زنجبیل با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه ها، به درمان آسم، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی کمک می کند.
5) زنجبیل نیروبخش، مقوی معده، بادشکن و ضد رقت خون می باشد. درمان کننده یرقان است. اگر پودر آن را روی پوست بدن مالش دهند، آن را تحریک و قرمز می کند.
6) تقویت کننده حافظه، بازکننده کبد و قاطع بلغم است و رطوبات غلیظی که در روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین می برد.
7) زنجبیل را جهت فلج و ضعف اعصاب تجویز کرده اند.
8) زنجبیل برای درمان اسهال ناشی از مسمومیت غذایی نیز مفید است.
9) تشنگی را برطرف می کند.
10) مخلوط زنجبیل با نبات و کندر را جهت جلوگیری از نفخ میوه های نارس تجویز کرده اند.
11) ضماد زنجبیل جهت گری (داءالثعلب) و فرو بردن ورم سودمند می باشد.
12) اگر زنجبیل را کوبیده و روی آبگوشت بپاشند، درد مفاصل را تسکین می دهد. علاوه بر این مالیدن زنجبیل خشک و آب تازه آن برای معالجه رماتیسم نافع است.
13) برای غدد فوق کلیه مفید بوده و ترشح هورمون کورتیزول را از این غدد زیاد می کند و بیشتر خواص زنجبیل به همین دلیل می باشد.
14) در چین از ریشه و ساقه زنجبیل به عنوان آفت کش برای دفع شته و هاگ های قارچ ها استفاده می شود.

1) مهم ترین خاصیت شیرین بیان که جدیدا کشف شده است، درمان زخم معده و سرطان معده است.
2) این گیاه برای تقویت عمومی بدن مفید است و خوردن آن از پیری زودرس جلوگیری می‌کند و برای نرم کردن سینه موثر است.
3) زخم‌ها و تاول‌های پوست را با دم کرده شیرین بیان شست‌وشو دهید تا زود خوب شوند.
4) گیاه شیرین بیان ملین است و برای درمان سوء هاضمه و از بین بردن نفخ شکم مفید است.
5) ریشه و ساقه گیاه شیرین بیان
6) برای برطرف کردن زخم و التهاب دهان می توان ریشه شیرین بیان را مکید.
7) این گیاه ورم معده را برطرف می‌کند و تنگی نفس را تسکین می‌دهد.
8) این گیاه چشم را تقویت کرده و رفع سردرد می کند. برای این منظور 2 گرم ریشه شیرین بیان را پودر کرده و با یک گرم شکر و یک گرم رازیانه مخلوط کنید. سپس آن را در آب خیس کرده و هر روز بخورید.
9) اگر شیرین بیان را قبل از غذا مصرف کنید، برای لاغری موثر است.
10) برای درمان موخوره، دم کرده شیرین بیان را به سر بمالید و برای رفع بوی بد زیر بغل و پا از برگ های شیرین بیان پماد درست کرده در این قسمت‌ها بگذارید.
11) در طب سنتی از این گیاه برای درمان اسپاسم عضلات و تورم، برونشیت، روماتیسم و ورم مفاصل استفاده می‌شود.
12) امروزه نیز عصاره شیرین بیان یکی از اجزاء ترکیبی شربت سرفه است.
13) شیرین بیان همچنین مدر (ادرارآور) است و می‌توان از آن به عنوان عامل ضدویروس موضعی برای زخم و التهاب زونا، چشم، دهان و دستگاه تناسلی استفاده کرد.

میخک یعنی خشک شده غنچه درخت میخک از دو هزار سال پیش بعوان ادویه بکار می رفته است . میخک از نظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است .
1) برای رفع دندان درد و گوش درد یک قطره از اسانس میخک و یا روغن آنرا روی دندان بمالید و یا در گوش بچکانید .
2) میخک تقویت کننده مغز می باشد و کسانیکه حافظه ضعیف دارند باید از دم کرده میخک استفاده کنند.
3) میخک از سرطان جلوگیری کرده و حتی درمان کننده سرطان می باشد .
4) برای رفع سردرد مفید است
5) در برطرف کردن فلج و لقوه موثر است
6) ضعف اعصاب را درمان می کند
7) برای رفع تنگی نفس مفید است
8) کسانیکه مبتلا به بیماری وسواس هستند برای درمان آن باید میخک بخورند
9) مقوی معده و جهاز هاضمه است
10) کبد و کلیه را تقویت می کند
11) سکسکه را برطرف می کند
12) برای تقویت نیروی جنسی سرد مزاجان مفید است بدین منظور باید 2 گرم از پودر میخک را با شیر مخلوط کرده و هر روز بمدت یک هفته از آن استفاده کرد
13) کسانیکه قطره قطره ادرار می کنند برای درمان آن باید چای میخک بنوشند
14) میخک اشتهاآرو است
15) بدن را تقویت می کند
16) برای ترمیم قرنیه چشم و برطرف کردن لکه در چشم ، می توان چند قطره از محلول آبی میخک در چشم بچکانید .
17) میخک تب بر است
18) میخک کرم کش است و داروهای کرم کش دارای میخک می باشند
19) برای گردش خون و قلب مفید است
20) اسهال و دل درد را تقویت می کند
21) برای درمان کمردرد ، چای میخک و یا دو قطره اسانس میخک را با آب گرم و یا چای مخلوط کرده و بنوشید .
22) نوشیدن یک فنجان چای میخک بعد از غذا گاز و درد معده را از بین می برد
23) استفاده از میخک گرفتگی عضله را از بین می برد

1) تقویت کنده قلب است.
2) بادشکن بوده و گاز معده و روده را از بدن خارج می سازد.
3) تقویت کننده بدن است.
4) ادرار آور است.
5) قاعدگی را باز می کند.
6) زخم های دهان را برطرف می کند، بدین منظور دم کرده هل را در دهان قرقره کنید.
7) خوشبو کننده دهان است.
8) برای تسکین درد گوش ، گرد هل را در گوش بریزید.
9) تب را پایین می آورد.
10) معالج سرماخوردگی است.
11) برای تسکین درد روماتیسم مفید است.
12) ضد مسمومیت است.
13) برای رفع بیماری های چشم مفید است.

1) دمکرده به لیمو یک دمنوش مطبوع و لذت بخش است که اثر ملایمی داشته و می توان از آن برای بعد از شام یا آخر شب استفاده کرد تا یک خواب آرام و راحت داشت. این گیاه دارای اثر تقویت اعصاب است که با افسردگی نیز مقابله می کند.
2) دم کرده ی به لیمو که عطری شبیه لیمو دارد، هضم غذا را بهبود می بخشد و ناراحتی های معده مثل نفخ و گاز معده را از بین می برد.
3) تقویت حافظه و ایجاد آرامش و درمان بی خوابی، خاصیت ضد میکروبی قوی، مسکن، مقوی معده، رفع کننده دردهای عصبی، تب بر، آرام بخش، ضد تشنج، رفع دردهای عصبی، پایین آورنده تب و درمان سرماخوردگی و آسم.
4) تب بر، ضد نفخ، مسکن، کمک کننده به هضم غذا، ضد اسپاسم، ضد خستگی بدن، آرام بخش و آرام کننده ی اعصاب، برای تقویت معدهف رفع درد شکم، دل پیچه و کاهش نفخ موثر ، برای درمان سوء هاضمه

1) گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.
2) گشنیز خاصیت ضدنفخ و اشتهاآوری دارد.
3) دم کرده تخم گشنیز از سیلان منی جلوگیری می‎کند.
4) گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس و خفقان بسیار خوب است .
5) گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند.
6) درمان جوش های دهان و تسکین درد دهان با این سبزی امکان پذیر است.
7) مصرف گشنیز برای بهبود عملکرد کبد مفید است
8) گشنیز برای مقابله با باکتری سالمونلا مفید است.
9) خاصیت ضدالتهابی دارد و علایم آرتریت را برطرف می کند.
10) مصرف گشنیز از بدن در برابر عفونت های دستگاه ادراری محافظت می کند.
11) گشنیز همچنین برای زنان به ویژه آنهایی که در دوره عادت ماهانه دچار خونریزی شدید می شوند، مفید است. برای استفاده از این خاصیت درمانی گشنیز می توانید شش گرم از دانه آن را در500 میلی گرم آب بجوشانید و پس از افزودن شکر به آن، این مخلوط را به صورت گرم استفاده کنید.
12) آب گشنیز خواب آور است. برای این منظور باید30 گرم از آب گشنیز خام را همراه با شکر خورد. مصرف بیش از این مقدار موجب حالت سستی می شود.
13) برای کاستن نیروی جنسی ونعوظ مزاحم،خوردن گشنیز اثر بسیار موثری دارد.
14) گشنیز خاصیت خلط آور دارد.

1) فلفل سیاه بومی کشور هند است، این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد. در یونان باستان از فلفل نه تنها به عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می شد.
2) در قرون وسطی، سرمایه یک فرد براساس مقدار فلفل سیاه ذخیره شده وی سنجیده می شد. فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می گیرد.
3) در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یک فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه که داخل آن حل شده، آغاز می کنند.
4) طبع فلفل گرم و خشک است.
5) مقوی معده و بادشکن می‌باشد.
6) گرد آن باعث فرار حشرات می‌گردد و برای جلوگیری از بیدزدگی لباس در میان لباس‌ها بپاشند.
7) فلفل مقوی حافظه و اعصاب می‌باشد.
8) مسکن دردهای عصبی است.
9) جهت رفع رطوبت دماغ و معده فلفل با مویز جویده و میل شود.
10) فلفل خون غلیظ را سبک می‌کند.
11) کسانی که جذام دارند از فلفل در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
12) کسی که تریاک خورده است تا زمان رساندن به پزشک به او جوشانده فلفل بدهید تا استفراغ کند.
13) جهت درمان سنگ در مجاری ادرار از دمکرده برگ فلفل استفاده شود.
14) جهت رفع بلغم و بلغم لزج فلفل و مویز میل شود.
15) جهت ساکت کردن درد دندان یک حبه قند را در یک قاشق فلزی قرار داده با آتش آن را ذوب کنند سپس کمی فلفل اضافه نموده در حفره دندان کرم خورده بریزند درد آن ساکت شده و از کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند.
16) برای رفع تب و لرز جوشانده آب و دانه فلفل سیاه مصرف کنید.
17) فلفل با افزایش دادن ترشح اسید هیدروکلریک در معده به هضم غذا کمک می کند.
18) ادرارآور بوده و مصرف آن باعث تعریق می شود.
19) با شکستن سلول های چربی، باعث کاهش وزن می شود.
20) پیسی را درمان می کند. پیپرین موجود در فلفل به تولید رنگ دانه های پوست کمک می کند.
21) سرماخوردگی، سرفه، سینوزیت و گرفتگی بینی را تسکین می دهد.
22) خاصیت ضد باکتریایی آن با عفونت ها و گزیدگی حشرات مقابله می کند.
23) رگ های خونی را تمیز نگه می دارد.
24) آنتی اکسیدان مفید به حساب می آید و مانع از آسیب رادیکال های آزاد می شود و در نتیجه از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و ناراحتی کبد پیشگیری می کند.
25) در تسکین درد و معالجه پوسیدگی دندان موثر است.
26) جوشانده تهیه شده با آب و فلفل سیاه برای رفع یبوست مفید است.
27) در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یک فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه که داخل آن حل شده، آغاز می کنند.
28) بسیاری از مطالعات و آزمایشات پزشکی تایید می کنند که فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت می کند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک کننده ترشحات بزاقی است.
29) این ادویه هم چنین در بهبود عملکرد معده نقش مفیدی دارد.
30) فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می کند و پیامی به معده می فرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می شود.
31) وجود اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئین ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است.
32) در استعمال داخلی به عنوان محرک اشتها، مدر، بادشکن، گرم کننده و ضد سم و برای رفع انواعی از مسمومیت های غذایی به کار می رود.
33) همچنین فلفل سیاه برای معالجه اسهال تابستانه، اسهال خونی، کاهش احتمال سرماخوردگی و دردهای روماتیسمی مفید است.
34) فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد.
35) این ادویه تاثیر فوق العاده ای برای مقابله با رشد باکتری های مضر بویژه در روده دارد.

1) یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدان است.
2) دارچین سرشار از کلسیم، آهن، ویتامین C،K، منگنز و فیبر است.
3) عفونت های قارچی. برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می‌تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.
4) استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.
5) برای پیشگیری از فاسدشدن گوشت به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.
6) پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، میخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری ۹۹درصد باکتری های موجود در فضا را از بین می برد.
7) افزودن آن به چای، گرفتگی سینه و مجرای تنفسی را التیام می بخشد.
8) افزودن آن به چای و سوپ حالت تهوع را کاهش می دهد.
9) در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ در سینه مفید می‌باشد.
10) بیماری آلزایمر. برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین می‌تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
11) اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که دارچین می‌تواند بصورت بلقوه برضدویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیه ویروس اچ آی وی ۱ و ۲ نوع چینی (سنا) آن می‌باشد.
12) بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین می‌تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده می‌شوند، مصرف شود.
13) یکی از خواص دارچین به دلیل طبیعت گرم آن، افزایش‌دهنده قوای جنسی است.
14) کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین می‌تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.
15) دارچین، به جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد.
16) دارچین قند و کلسترول خون را کنترل می کند و از آن برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.
17) افرادی که آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمی شود.
18) دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد .
19) بهترین دارو برای دردهای عضلانی است .
20) به عنوان تب بر استفاده می شود.
21) دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد که آن هم قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید.
22) حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.
23) اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. در حقیقت می‌توان گفت دارچین، والیوم گیاهی است، زیرا در دارچین ماده ای به نام Cinnamodehyde وجود دارد که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.
24) دارچین رگ ها را باز می‌کند و باعث بهبود گردش خون می‌شود.
25) برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.
26) دارچین دارای خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد.
27) استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می‌کند.
28) دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کنندۀ عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می‌رود.
29) همچنین، به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می‌رود.
30) از دارچین برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می‌شود.
31) مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده ، زخم معده را نیز درمان می‌کند.
32) نیرو بخش و مقوی است و برای خفقان، وسواس، وحشت و جنون و تقویت معده و کبد و رفع بدبویی دهان، قطع سرفه های رطوبی، تنگی نفس بسیار مفید است. خوردن دم کرده آن با سرکه و مصطکی برای سکسکه رطوبی نافع است. ضماد آن برای رعشه و رفع تب و لرزهای بلغمی و سوداوی و تسکین درد آن مفید است.
33) دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می‌توانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.

یکی از انواع چای می باشد با رنگ قرمز روشن که اصالت آن به کشور افریقای جنوبی باز می گردد ، چای Rooibos که در جنوب آفریقا آنرا با نامهای “mountain tea ” ، ” red tea ” ، “red bush” و ” red leaf ” می شناسند، در ژاپن نیز با نام ” long life tea ” شناخته می شود .رنگ این گیاه در اثر آب و هوای کوهستانی این کشور ، و بر اثر تابش آفتاب از رنگ سبز به قرمز تغییر می کند

1) منبع غنی مس، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فلوراید ، روی ، سدیم ، منگنز، آلفا هیدروکسی و منیزیم
2) یک نوشیدنی کاملا طبیعی و موثر بر سلامتی بدن
3) چای رویبوس به دلیل نداشتن کافئین برای خانم هی باردار هم مناسب می باشد .
4) آرامش بخش و رفع کننده مشکلاتی از قبیل بی خوابی ، زود رنجی ، تند خوئی ، سر درد ، تنش های عصبی و فشار خون بالا
5) به دلیل داشتن منیزیم برای سیستم عصبی بسیار مناسب می باشد
6) موثر در رفع اسپاسم های عضلانی و دل پیچه ها و دل درد های نوزادان
7) چای رویبوس بهبود دهنده انواع آلرژی ها مانند آسم ، اگزما می باشد .
8) دارا بودن آنتی اکسیدانهای تقویت کننده ی بدن
9) به تعویق انداختن روند پیری
10) رفع کننده عطش
11) یکی از مناسب ترین نوشیدنی ها برای افراد دارای کلیه سنگ ساز ، چای رویبوس می باشد .

توضیحات تکمیلی

پروتئین

میزان انرژی

چربی

قند

نمک

کربوهیدرات

اسیدهای چرب

توليد كننده

preloader