حراج

دم نوش شیره افرا

موجودیت: 10000 در انبار کد محصول: ME-BM-03

یک کیسه چای در ۲۰۰ میلی لیتر ترکیبات ناموجود : (وگان، گلوتن، لاکتوز )

۱۸,۵۰۰تومان ۱۵,۰۰۰تومان

10000 در انبار

مقایسه

توضیحات محصول

شیره کاراملی درختان افرا کانادا، طعمی منحصر به فرد، مزه ای شیرین و عطری دل انگیر از جنگل های افرا را به صورت لحظه ای برایتان به ارمغان می آورد و لذتی از گستردگی جنگل و بیابان را با هم احساس خواهید کرد. در این دمنوش از میوه های ترش و ملس برای خوشمزه تر شدن آن استفاده شده است.

icon-1

برای هر فنجان ۱کیسه و برای یک لیتر حداقل 4 کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت ۸ دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید

دم نوش شیره افرا

توضیحات تکمیلی

پروتئین

0 گرم

میزان انرژی

5تا 10 کیلو کالری

چربی

0 گرم

قند

0.2 گرم

نمک

0 گرم

کربوهیدرات

0.6 گرم

اسیدهای چرب

0 گرم

توليد كننده

تمشک / توت فرنگی / زغال اخته / شربت افرا و توت وحشی / سیب / گل بامیه / خرنوب بو داده / کاسنی بو داده / برگ شاه توت / پوست پرتقال

tameshk

۱) جوشانده ۲۵ گرم از برگهای تمشک در یک لیتر آب برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.
۲) تمشک سرشار از ویتامین های C وK است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.
۳) تمشک خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.
4) تمشک یبوست مزاج را معالجه می کند.
۵) تمشک برای تسکین درد سودمند است، زیرا تمشک دارای اسید سالسیلیک می باشد.
۶) تمشک خون را قلیائی می کند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.
۷) شربت تمشک برای بیماران مبتلا به سرخک و مخملک تجویز شده است.
۸) تخم و دانه ای که درتمشک وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشکی مزاج به طور طبیعی بسیارمؤثر است و سبب می شود که یبوست به کلی رفع گردد.
۹) شربت تمشک، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.
۱۰) خوردن تمشک برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.
۱۱) جوشانده ۲۰ تا ۵۰ گرم گل تمشک یا برگ تمشک در یک لیتر آب برای درمان ترشحات زنانگی، خونریزی در فواصل قاعدگی ، اخلاط خونی، وجود خون در ادرار، گریپ، گرفتگی صدا، آب آوردن نسوج و بیماری های پوستی اثر شفا بخش دارد. جوشانده را بعد از هر وعده ی غذا یک استکان می خورند.
۱۲) جوشانده گل یا برگ تمشک( به روشی که گفته شد) در استعمال خارجی برای درمان زخم های دهان، ورم لثه، درد گلو و ورم لوزه ها بکار می رود و بیمار با غرغره کردن این جوشانده دهان را می شوید.
۱۳) جوشانده برگ تمشک اسهال و ورم روده را معالجه می کند، بدین منظور باید ۴۰ تا ۵۰ گرم برگ خشک تمشک را در یک لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد. پس از صاف کردن، روزی سه بار، هر بار یک فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.
۱۴) جوشانده فوق برای تسکین درد معده از هر نوع که باشد مانند ترشی معده، نفخ و گاز شکم و تشنج معده مؤثر است.
۱۵) خوردن جوشانده برگ تمشک به مقدار ۳ تا ۴ فنجان در روز و بین غذاهای اصلی، بند آوردن ادرار را معالجه می کند وبهترین دارو بر ضد درد کیسه مثانه است.
۱۶) اگر ۴۰ تا ۵۰ گرم برگ خشک تمشک را در یک لیتر آب بریزید و آن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشانده و پس از ۱۰ دقیقه دم کشیدن و صاف کردن آن، به مقدار ۳ فنجان در روز بین غذاهای اصلی بنوشید، دردهای نقرسی و بسیاری از انواع رماتیسم را آرام می کند.
۱۷) اگر ۱۰۰ گرم برگ خشک تمشک را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و پس از دم کشیدن و صاف کردن آن را به عنوان محلول شستشو برای شستن بیماری برفک، جوش های صورت و یا هر نوع تحریکات دیگر پوست به کار ببرید ، اثر شفابخش دارد.
۱۸) تمشک دارای خاصیت ضد عفونی کننده است.
۱۹) تمشک به علت دارا بودن ویتامین های C وK برای اوره و فشار خون مفید است.
۲۰) برای معالجه کک و مک، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازکی از تمشک به مدت یک ساعت روی صورت بمالید. این کار را چند بار تکرار کنید تا کک و مک صورت از بین برود.
۲۱) برگ تازه تمشک را اگر بپزند و روی محل بیماری های پوستی قرار دهند، بیماری را التیام می دهد.
۲۲) گوشت پردانه تمشک، دارای خواص توت فرنگی است و ترشی خون را از بین می برد.
۲۳) تمشک،عرق آور است؛ لذا بهترین زهکش سوراخ های پوست است.

toot-farangi

1) بیماری قلبی و توت فرنگی - مصرف منظم آنتوسیانین نوعی فلانوئید که در خانواده توت ها موجود است، خطر حمله قلبی را تا 32 درصد در زنان جوان و میانسال کاهش میدهد. همچنین کوئرستین، نوعی دیگری فلانوئید که در توت فرنگی موجود است، یک ضدالتهاب طبیعی بوده و تصلب شریان را کاهش داده و در تحقیقاتی که برروی حیوان ها انجام شد، آسیب ناشی از کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داد.
2) همچنین ممکن است کوئرستین خواص ضدسرطانی نیز داشته باشد، با اینحال تحقیق بیشتری در اینباره لازم می باشد. نتنها پتاسیم و فیبر موجود در توت فرنگی برای قلب مفید است، بلکه تحقیقات نشان داده است که توت فرنگی باعث کاهش نوعی آمینواسید که به لایه داخلی رگ ها آسیب می رساند، می شود.
3) سکته مغزی و توت فرنگی - آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.
4) سرطان و توت فرنگی - همانطور که در بالا گفته شد، توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی بوده که در برابر رادیکال های آزاد عمل کرده، رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن می شود.
5) فشارخون و توت فرنگی – بدلیل پتاسیم بالا در توت فرنگی، این میوه پرطرفدار برای افرادیکه دچار فشارخون بالا هستند، توصیه می شود. پتاسیم به خنثی کردن اثر سدیم در بدن کمک می نماید. مصرف کم پتاسیم همانقدر برای فشارخون بالا بداست که مصرف بالای سدیم برای فشارخون بالا بد می باشد.
6) یبوست و توت فرنگی - مصرف خوراکی هاییکه پر از فیبر و آب هستند به کاهش یبوست و اجابت مزاج راحت کمک می نمایند.
7) دیابت و توت فرنگی – توت فرنگی قندی پایین و میزان فیبری بالا داشته و هردو این فاکتور ها به حفظ تعادل قندخون کمک می نماید. توت فرنگی یکی از خوراکی های مناسب برای افراد دیابتی می باشد. تحقیقات نشان می دهد که خوردن 37 توت فرنگی در روز می تواند بطرز چشم گیری عوارض دیابت همچون نارسایی کلیه و نوروپاتی محیطی را کاهش دهد.
8) بارداری و توت فرنگی – دریافت میزان کافی اسید فولیک برای زنان باردار لازم می باشد و توت فرنگی حاوی مقادیر مناسبی فولیک اسید است.
9) افسردگی و توت فرنگی – فولیک اسید موجود در توت فرنگی برای افسردگی نیز می تواند مفید باشد.
10) حافظه کوتاه مدت و توت فرنگی – مواد موجود در توت فرنگی نشان داده اند که می توانند باعث بهبود حافظه کوتاه مدت شوند.

zoghal-akhteh

1) زغال اخته دارای تانن و اسیدهای آلی، آنتوسیانین ها (گروهی از فلاونوئیدها) به ویژه از خانواده ی فلاون و ایزوفلاون، کاروتنوئیدها، آنتی اکسیدان ملاتونین ، باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد بدن می شوند ، در نتیجه از این بیماری ها جلوگیری می کند.
2) مقدار فروکتوز و گلوگز زغال اخته کم است و مصرف آن برای افراد چاق و بیماران دیابتی مشکلی به وجود نمی آورد.
3) هورمون ملاتونین موجود در آن خواب انسان را راحت و عمیق می کند. این عمل به طور طبیعی و روزمره انجام می شود. این هورمون مسئولیت تنظیم ریتم 24 ساعته ی، روز و شب بدن را به عهده دارد. زغال اخته حاوی مقادیر زیادی ملاتونین است.
4) خوردن آن در رفع اسهال و ورم معده مؤثر است. هر روز 2 تا 6 فنجان بنوشید.
5) زغال اخته به عنوان ضد اتصال چند نوع باکتری در ادرار و مدفوع شناخته شده است؛ به عبارت دیگر زغال اخته به خروج باکتری ها از بدن کمک می کند.
6) همچنین دریافت منظم آب زغال اخته برای اسیدی کردن ادرار در افراد مبتلا به ادرار بدبو و سنگ های ادراری مؤثر است. اگر سنگ کلیه از جنس کلسیمی باشد ، آب زغال اخته در رفع آن اثر چشمگیری دارد .
7) زغال اخته در بند آمدن خون مؤثر است. لذا خوردن میوه ی خام و سایر فرآورده های آن برای بیماران توصیه می شود.
8) شربت زغال اخته ضد عطش است. خصوصاً در تابستان برای جلوگیری از گرمازدگی نوشیدن شربت آن بسیار مؤثر است.
9) نظریه ای وجود دارد که زغال اخته برای درمان شب ادراری بچه ها هم مفید است.

kasni

1) کاسنی بازکننده است و سموم کبد را دفع می‌کند.
2) کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری مۆثر است.
3) مالیدن آب کاسنی به محل‌های خارش بدن بسیار مفید است.
4) غرغره آب کاسنی گلودرد و تورم مفصلی را از بین می‌برد.
5) اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب‌های طولانی و مداوم است.
6) ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مۆثر است.
7) ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک می‌کند و بهترین تصفیه‌کننده خون است.
8) ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مۆثر است.
9) ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است.
10) ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و یرقان مفید است و مشکلات صفراوی را بر طرف می‌کند.
11) کاسنی در ازدیاد نطفه موثر است و انسان را از ابتلا به قولنج محفوظ نگه می‌دارد و توان و نیروهای بدنی را تجدید می‌کند.
12) این گیاه در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید است.
13) قلب، کلیه و کبد را فعال و با نشاط می‌کند.
14) کاسنی رحم را به وظیفه طبیعی خود وا می‌دارد و برگ آن دارای مقداری ویتامین C است لذا در حفظ جوانی مۆثر است.

sib

1)سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد
2)سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد . بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین های آن حفظ می شود.
3)شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب راشسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازکی صاف کنید و چند تکه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
4)سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
5)خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است
6)دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.
7)نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
8)سیب مقوی کبد و اشتها آور است.
9)سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد
10)سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است .
11)سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .
12)سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.
13)خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.
14)کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .
15)دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است
16)سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد
17)سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پکتین می باشد
18)آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد . این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.
19)پوست سیب را مانند چای دم کنید و بیاشامید این چای بهترین دوست کلیه است .
20)آب سیب را با آبمیوه گیری در منزل تهیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم های خود را از دست می دهد .
21)آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.
استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست سیب پخته است سیب رابپزید و سپس له کنید و با شیر مخلوط کنید و این مخلوط را بصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید

gol-bamie

1) گل بامیه بومی کشور آنگولا در سراسر مناطق استوایی و نیمه استوایی کشت می شود. به نقل از «هلث نیوز» در کشورهای مصر و سودان از این گل برای حفظ دمای طبیعی بدن، سلامت قلب و افزایش تعادل مایعات بدن استفاده می شود؛ در شمال آفریقا نیز این گیاه برای بهبود عملکرد تنفسی کاربرد دارد؛ همچنین از آن به عنوان ماده موضعی برای رفع مشکلات پوستی استفاده می شود. در اروپا نیز از این گیاه برای حفظ سلامت دستگاه تنفسی فوقانی و از بین بردن یبوست و ایجاد گردش مناسب خون استفاده می شود. در کشور ایران برای حفظ فشار طبیعی خون از این گیاه استفاده می شود. نتایج بررسی های اخیر نیز اثر آن را در این زمینه تایید می کند.

2) ماساژ منظم کف سر با روغن بامیه مانع از ریزش مو می شود.
3) مانع از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می شود.
4) ویتامین های طبیعی موجود در این گیاه، در رشد مو موثر است؛ می توان به تنهایی از آن استفاده کرد یا آن را به شامپو و نرم کننده افزود.
5) رنگ طبیعی مو را تیره می کند و از سفیدشدن مو پیشگیری می کند.
6) با پیری پوست مقابله می کند و به پوست ظاهر جوان تر و سالم تری می بخشد.
7) ترک یا زبری پوست کف پا را از طریق ماساژدادن با روغن این گیاه از بین ببرید.

postporteghal

1) درمان سرفه، سرماخوردگی و تسکین استرس برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند.
2) مدت‌های مدیدی است که در طب سنتی از خواص درمانی این جوشانده بر ای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده می‌شود.
3) دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد باکتری و نیز ضد التهابی است.
4) پوست پرتقال دارای بافتی چرمی شکل بوده و حاوی غدد روغنی فراوانی است و قرن‌های بسیاری است که از پوست این میوه و دیگر مرکبات در موارد پزشکی استفاده می‌شود.
5) محققان می‌گویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.
6) از پوست پرتقال برای مصارف آشپزی هم استفاده می‌شود. از پوست خوش طعم این میوه در تهیه کیک‌ها و شیرینی‌جات و نیز نان‌ها و موارد بسیاری دیگر استفاده می‌شود.
7) پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و B1 و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.
8) ممکن است از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله کند.
9) سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان می‌کند.
10) اشتها را افزایش می‌دهد.
11) باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین می‌برد.
12) سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد.
13) استرس و تنش‌های عصبی را تسکین داده و بی‌خوابی را درمان می‌کند.

kharnoob

درختچه‌ای کوچک و خاردار با برگ‌های نقره فام (پشت برگ) و گل‌های آن به رنگ مایل به سبز است. میوه اش تخم‌مرغی کوچک گوشتی به رنگ حنایی نارنجی با طعم کمی ترش که دارای مقدار زیادی ویتامین‎ c ‎است. از نظر ترکیبات شیمیایی سنجد تلخ منبع غنی از ویتامین ‏c‏ ‏‎ ‎است.

خولان  دریایی ( سنجد تلخ)  برطرف کننده خشکی واژینال.  این گیاه که نام علمی آن هیپوفائه رامنویدس است ، در مرطوب کردن غشاهای مخاطی و  کم کردن خشکی واژینال بسیار موثر است.  در این گیاه ماده ای به نام اسید پالمیتولیک وجود دارد که  اسید چربی است که در پوست انسان هم وجود دارد و در مرطوب کردن پوست و بهبود آن نقش دارد

1) میوه سنجد تلخ موارد استفاده فراوانی دارد. استفاده از میوه ها به عنوان غذا که خاصیت دارویی نیز دارد(Nutraceutical) ، استفاده در صنایع بهداشتی و آرایشی و با توجه به وجود رنگدانه ها با استخراج کارتنوئید ها در صنایع غذایی به عنوان رنگ دهنده طبیعی استفاده شود در اروپا از میوه ها شربت ، مربا یا مارمالاد درست می کنند.
2) خوردن آب سنجد تلخ میتواند از گرفتگی رگها پیشگیری کند.
3) مواد موثره این گیاه روند پيری را كند مي كند و مقاومت بدن را در برابر بیماری ها افزايش مي دهد و برای رفع سرما خوردگی بسیار موثر می باشد
4) مواد مؤثره آن ديد چشم را بهبود مي دهد و مقوي قلب بوده
5) میوه سنجد تلخ به دلیل داشتن ویتامین C به عنوان ضد آسکوربوت شناخته شده است
6) میوه سنجد تلخ نارنجی رنگ و کروی بوده که خود میوه و موادی که از آن تهیه می شود دارای طعم ترش وکمی گس است. میوه سنجد تلخ که دارای بوی مطبوعی است حاوی ترکیباتی مانند ویتامین C و E به مقدار زیاد و ویتامین A و ویتامین های گروه B به مقدار کمتر و مواد دیگری می باشد.
7) در طب سنتی چین و شوروی سابق برای التهاب دهان، زخم معده، آسیبهای حاصل از تشعشع و سوختگی کاربرد دارد
8) خاصیت ضد باکتریایی و آنتی اکسیدان از بذور این گیاه تایید شده است
9) متانول میوه و برگ این گیاه نیز خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و جلوگیری از نکروز سلولی می نماید
10) تتراكلرايد كربن يكي از عوامل اصلي در ايجاد صدمات كبدي است كه برگ سنجد تلخ با داشتن خواص حفاظتي بهترين درمان براي اين اختلال است
11) برگ و شاخه ها در درمان ورم روده ای بکار می رود
12) شستشو با آب جوشانده ى برگ و شاخه هاى آن
13) جوشانده میوه سنجد تلخ برای رفع التهاب‌های جلدی به کار می‌رود و میوه خام و رسیده آن را برای رفع کمبود ویتامین‎ C ‎می خورند.
14) میوه رسیده آن منبعی غنی از کاروتن است به علاوه ویتامین‎ B1‎نیز دارد
15) به تنهايى تسكين دهنده ى سر دردهاى مزمن است
16) فلاونوئیدها از آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در سنجد تلخ از تجمع پلاکتهای خون جلوگیری میکند
17) گردش خون را بهبود میبخشد
18) التهاب را کاهش داده و جلوگیری از رشد و گسترش سلولهای سرطانی میکند