دم نوش سنجد زرد

موجودیت: 10000 در انبار کد محصول: ME-MI-02

یک کیسه چای در ۲۰۰ میلی لیتر ترکیبات ناموجود : (وگان، گلوتن، لاکتوز )

۱۸,۵۰۰تومان

10000 در انبار

مقایسه

توضیحات محصول

چای مخصوص تابستان: مخلوطی از میوه های سنجد زرد با طعم ترش و مزه ای تند به همراه طعم شیرین توت فرنگی که هماهنگی بین ۲ میوه توسط کارشناسان مسمر به وجود آمده که حالت متعادلی از تندی و شیرینی خاصی را احساس خواهید کرد.

icon-1

برای هر فنجان ۱ کیسه و برای یک لیتر حداقل ۴ کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت ۸ دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید

توضیحات تکمیلی

رنگ چای و دمنوش

پروتئین

0 گرم

میزان انرژی

5تا 10 کیلو کالری

چربی

0 گرم

قند

0.2 گرم

نمک

0 گرم

کربوهیدرات

0.6 گرم

اسیدهای چرب

0 گرم

توليد كننده

خولان دریا (سنجد زرد) / توت فرنگی / سیب / خرنوب / برگ توت سیاه شیرین / پوست پرتقال / چغندر / انواع توت ها

senjed

خولان دریایی: درختچه‌ای کوچک و خاردار با برگ‌های نقره فام (پشت برگ) و گل‌های آن به رنگ مایل به سبز است. میوه اش تخم‌مرغی کوچک گوشتی به رنگ حنایی نارنجی با طعم کمی ترش که دارای مقدار زیادی ویتامین‎ c ‎است. از نظر ترکیبات شیمیایی سنجد تلخ منبع غنی از ویتامین ‏c‏ ‏‎ ‎است.

1) میوه سنجد تلخ موارد استفاده فراوانی دارد. استفاده از میوه ها به عنوان غذا که خاصیت دارویی نیز دارد(Nutraceutical) ، استفاده در صنایع بهداشتی و آرایشی و با توجه به وجود رنگدانه ها با استخراج کارتنوئید ها در صنایع غذایی به عنوان رنگ دهنده طبیعی استفاده شود در اروپا از میوه ها شربت ، مربا یا مارمالاد درست می کنند.
2) خوردن آب سنجد تلخ میتواند از گرفتگی رگها پیشگیری کند.
3) مواد موثره این گیاه روند پيری را كند مي كند و مقاومت بدن را در برابر بیماری ها افزايش مي دهد و برای رفع سرما خوردگی بسیار موثر می باشد
4) مواد مؤثره آن ديد چشم را بهبود مي دهد و مقوي قلب بوده
5) میوه سنجد تلخ به دلیل داشتن ویتامین C به عنوان ضد آسکوربوت شناخته شده است
6) میوه سنجد تلخ نارنجی رنگ و کروی بوده که خود میوه و موادی که از آن تهیه می شود دارای طعم ترش وکمی گس است. میوه سنجد تلخ که دارای بوی مطبوعی است حاوی ترکیباتی مانند ویتامین C و E به مقدار زیاد و ویتامین A و ویتامین های گروه B به مقدار کمتر و مواد دیگری می باشد.
7) در طب سنتی چین و شوروی سابق برای التهاب دهان، زخم معده، آسیبهای حاصل از تشعشع و سوختگی کاربرد دارد
8) خاصیت ضد باکتریایی و آنتی اکسیدان از بذور این گیاه تایید شده است
9) متانول میوه و برگ این گیاه نیز خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و جلوگیری از نکروز سلولی می نماید
10) تتراكلرايد كربن يكي از عوامل اصلي در ايجاد صدمات كبدي است كه برگ سنجد تلخ با داشتن خواص حفاظتي بهترين درمان براي اين اختلال است
11) برگ و شاخه ها در درمان ورم روده ای بکار می رود
12) شستشو با آب جوشانده ى برگ و شاخه هاى آن
13) جوشانده میوه سنجد تلخ برای رفع التهاب‌های جلدی به کار می‌رود و میوه خام و رسیده آن را برای رفع کمبود ویتامین‎ C ‎می خورند.
14) میوه رسیده آن منبعی غنی از کاروتن است به علاوه ویتامین‎ B1‎نیز دارد
15) به تنهايى تسكين دهنده ى سر دردهاى مزمن است
16) فلاونوئیدها از آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در سنجد تلخ از تجمع پلاکتهای خون جلوگیری میکند
17) گردش خون را بهبود میبخشد
18) التهاب را کاهش داده و جلوگیری از رشد و گسترش سلولهای سرطانی میکند

toot-farangi

1) بیماری قلبی و توت فرنگی - مصرف منظم آنتوسیانین نوعی فلانوئید که در خانواده توت ها موجود است، خطر حمله قلبی را تا 32 درصد در زنان جوان و میانسال کاهش میدهد. همچنین کوئرستین، نوعی دیگری فلانوئید که در توت فرنگی موجود است، یک ضدالتهاب طبیعی بوده و تصلب شریان را کاهش داده و در تحقیقاتی که برروی حیوان ها انجام شد، آسیب ناشی از کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داد.
2) همچنین ممکن است کوئرستین خواص ضدسرطانی نیز داشته باشد، با اینحال تحقیق بیشتری در اینباره لازم می باشد. نتنها پتاسیم و فیبر موجود در توت فرنگی برای قلب مفید است، بلکه تحقیقات نشان داده است که توت فرنگی باعث کاهش نوعی آمینواسید که به لایه داخلی رگ ها آسیب می رساند، می شود.
3) سکته مغزی و توت فرنگی - آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.
4) سرطان و توت فرنگی - همانطور که در بالا گفته شد، توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی بوده که در برابر رادیکال های آزاد عمل کرده، رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن می شود.
5) فشارخون و توت فرنگی – بدلیل پتاسیم بالا در توت فرنگی، این میوه پرطرفدار برای افرادیکه دچار فشارخون بالا هستند، توصیه می شود. پتاسیم به خنثی کردن اثر سدیم در بدن کمک می نماید. مصرف کم پتاسیم همانقدر برای فشارخون بالا بداست که مصرف بالای سدیم برای فشارخون بالا بد می باشد.
6) یبوست و توت فرنگی - مصرف خوراکی هاییکه پر از فیبر و آب هستند به کاهش یبوست و اجابت مزاج راحت کمک می نمایند.
7) دیابت و توت فرنگی – توت فرنگی قندی پایین و میزان فیبری بالا داشته و هردو این فاکتور ها به حفظ تعادل قندخون کمک می نماید. توت فرنگی یکی از خوراکی های مناسب برای افراد دیابتی می باشد. تحقیقات نشان می دهد که خوردن 37 توت فرنگی در روز می تواند بطرز چشم گیری عوارض دیابت همچون نارسایی کلیه و نوروپاتی محیطی را کاهش دهد.
8) بارداری و توت فرنگی – دریافت میزان کافی اسید فولیک برای زنان باردار لازم می باشد و توت فرنگی حاوی مقادیر مناسبی فولیک اسید است.
9) افسردگی و توت فرنگی – فولیک اسید موجود در توت فرنگی برای افسردگی نیز می تواند مفید باشد.
10) حافظه کوتاه مدت و توت فرنگی – مواد موجود در توت فرنگی نشان داده اند که می توانند باعث بهبود حافظه کوتاه مدت شوند.

kharnoob

درختچه‌ای کوچک و خاردار با برگ‌های نقره فام (پشت برگ) و گل‌های آن به رنگ مایل به سبز است. میوه اش تخم‌مرغی کوچک گوشتی به رنگ حنایی نارنجی با طعم کمی ترش که دارای مقدار زیادی ویتامین‎ c ‎است. از نظر ترکیبات شیمیایی سنجد تلخ منبع غنی از ویتامین ‏c‏ ‏‎ ‎است.

خولان  دریایی ( سنجد تلخ)  برطرف کننده خشکی واژینال.  این گیاه که نام علمی آن هیپوفائه رامنویدس است ، در مرطوب کردن غشاهای مخاطی و  کم کردن خشکی واژینال بسیار موثر است.  در این گیاه ماده ای به نام اسید پالمیتولیک وجود دارد که  اسید چربی است که در پوست انسان هم وجود دارد و در مرطوب کردن پوست و بهبود آن نقش دارد

1) میوه سنجد تلخ موارد استفاده فراوانی دارد. استفاده از میوه ها به عنوان غذا که خاصیت دارویی نیز دارد(Nutraceutical) ، استفاده در صنایع بهداشتی و آرایشی و با توجه به وجود رنگدانه ها با استخراج کارتنوئید ها در صنایع غذایی به عنوان رنگ دهنده طبیعی استفاده شود در اروپا از میوه ها شربت ، مربا یا مارمالاد درست می کنند.
2) خوردن آب سنجد تلخ میتواند از گرفتگی رگها پیشگیری کند.
3) مواد موثره این گیاه روند پيری را كند مي كند و مقاومت بدن را در برابر بیماری ها افزايش مي دهد و برای رفع سرما خوردگی بسیار موثر می باشد
4) مواد مؤثره آن ديد چشم را بهبود مي دهد و مقوي قلب بوده
5) میوه سنجد تلخ به دلیل داشتن ویتامین C به عنوان ضد آسکوربوت شناخته شده است
6) میوه سنجد تلخ نارنجی رنگ و کروی بوده که خود میوه و موادی که از آن تهیه می شود دارای طعم ترش وکمی گس است. میوه سنجد تلخ که دارای بوی مطبوعی است حاوی ترکیباتی مانند ویتامین C و E به مقدار زیاد و ویتامین A و ویتامین های گروه B به مقدار کمتر و مواد دیگری می باشد.
7) در طب سنتی چین و شوروی سابق برای التهاب دهان، زخم معده، آسیبهای حاصل از تشعشع و سوختگی کاربرد دارد
8) خاصیت ضد باکتریایی و آنتی اکسیدان از بذور این گیاه تایید شده است
9) متانول میوه و برگ این گیاه نیز خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و جلوگیری از نکروز سلولی می نماید
10) تتراكلرايد كربن يكي از عوامل اصلي در ايجاد صدمات كبدي است كه برگ سنجد تلخ با داشتن خواص حفاظتي بهترين درمان براي اين اختلال است
11) برگ و شاخه ها در درمان ورم روده ای بکار می رود
12) شستشو با آب جوشانده ى برگ و شاخه هاى آن
13) جوشانده میوه سنجد تلخ برای رفع التهاب‌های جلدی به کار می‌رود و میوه خام و رسیده آن را برای رفع کمبود ویتامین‎ C ‎می خورند.
14) میوه رسیده آن منبعی غنی از کاروتن است به علاوه ویتامین‎ B1‎نیز دارد
15) به تنهايى تسكين دهنده ى سر دردهاى مزمن است
16) فلاونوئیدها از آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در سنجد تلخ از تجمع پلاکتهای خون جلوگیری میکند
17) گردش خون را بهبود میبخشد
18) التهاب را کاهش داده و جلوگیری از رشد و گسترش سلولهای سرطانی میکند

gol-bamie

1) گل بامیه بومی کشور آنگولا در سراسر مناطق استوایی و نیمه استوایی کشت می شود. به نقل از «هلث نیوز» در کشورهای مصر و سودان از این گل برای حفظ دمای طبیعی بدن، سلامت قلب و افزایش تعادل مایعات بدن استفاده می شود؛ در شمال آفریقا نیز این گیاه برای بهبود عملکرد تنفسی کاربرد دارد؛ همچنین از آن به عنوان ماده موضعی برای رفع مشکلات پوستی استفاده می شود. در اروپا نیز از این گیاه برای حفظ سلامت دستگاه تنفسی فوقانی و از بین بردن یبوست و ایجاد گردش مناسب خون استفاده می شود. در کشور ایران برای حفظ فشار طبیعی خون از این گیاه استفاده می شود. نتایج بررسی های اخیر نیز اثر آن را در این زمینه تایید می کند.

2) ماساژ منظم کف سر با روغن بامیه مانع از ریزش مو می شود.
3) مانع از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می شود.
4) ویتامین های طبیعی موجود در این گیاه، در رشد مو موثر است؛ می توان به تنهایی از آن استفاده کرد یا آن را به شامپو و نرم کننده افزود.
5) رنگ طبیعی مو را تیره می کند و از سفیدشدن مو پیشگیری می کند.
6) با پیری پوست مقابله می کند و به پوست ظاهر جوان تر و سالم تری می بخشد.
7) ترک یا زبری پوست کف پا را از طریق ماساژدادن با روغن این گیاه از بین ببرید.

laboo

چغندر داراي پروتئين – چربي – ويتامينهاي A، B1، B2، B3 و C – مواد ازته – مواد قندي و املاح معدني چون فسفر، کلسيم و آهن است
1- طبيعت چغندر گرم و تر است.
2- مصرف چغندر بيماري جذام را از بين مي برد.
3- چغندر، عقل را زياد مي کند.
4- شيره چغندر يکي از بهترين شيره هاي سبزي است که به ساختن گلبولهاي قرمز خون کمک مي کند، خون را تصفيه کرده و جريان خون را بهبود مي بخشد. از اين رو مصرف چغندر به خانمها بسيار توصيه مي شود.
5- چغندر قرمز يا لبو به دليل داشتن فيبر فراوان که خاصيت کاهش چربي خون را دارد و همچنين اسيد فوليک، بهتر است در سبد غذايي بيماران قلبي و زنان باردار قرار بگيرد.
6- لبو داراي مقادير فراوان آهن در کنار ويتامين ((ث)) و اسيد فوليک است که از بروز کم خوني در افراد بويژه دختران جوان ممانعت مي کند.
7- املاحي که در شيره چغندر وجود دارد، يک پاک کننده بسيار عالي براي کبد، کليه و کيسه صفراست.
8- چغندر ملين، نرم کننده و ادرارآور است و در رفع يبوست نقش عمده اي را ايفا مي کند. همچنين اهميت به سزايي در دستگاه گوارش دارد.
9- درمان کننده التهاب مجاري ادرار است.
10- چغندر براي درمان التهاب مثانه، بواسير و بيماريهاي پوستي بسيار مفيد است. اشتها را نيز زياد مي کند.
11- چغندر مانند هويج داراي کاروتن است که در معده تبديل به ويتامين A مي شود.
12- خوردن چغندر پخته، براي رعشه مفيد است خصوصاً اگر برگ آن سرخ رنگ باشد.
13- برگ چغندر خام ورم طحال را بهبود مي بخشد.
14- چغندر مخلوط با آب هويج دفع کننده سنگ کيسه صفراست.
15- خوردن چغندر، در هواي خشک خصوصاً در فصل زمستان مؤثر تر است و به همه، خصوصاً پيران بسيار توصيه مي شود.
16- شستشوي سر با جوشانده برگ چغندر، شوره و چربي مو را از بين مي برد و ضد شپش است.
17- قرار دادن دست و پاي ترک خورده در آب گرم شده برگ چغندر، موجب بر طرف شدن عارضه مي شود.
18- ضماد برگ چغندر با عسل جهت رفع طاسي و زگيل مؤثر مي باشد و چنانچه با حنا مصرف شود براي روياندن مجدد مو و نکويي آن تأثيربه سزايي خواهد داشت.
19- مصرف چغندر براي درد مفاصل و نقرس مفيد مي باشد چون مقدار زيادي آنتي اکسيدان دارد.
20- در استعمال خارجي براي پانسمان زخم و درمان تاول استفاده مي شود.
21- شربت چغندر بهترين نوشابه و تقويت کننده بدن و دافع سموم بدن است (براي تهيه شربت چغندر، با آبميوه گيري آب سه تا چهار عدد چغندر خام را بگيريد و آن را با يک ليوان آب معدني مخلوط کنيد).

sib

1)سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد
2)سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد . بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین های آن حفظ می شود.
3)شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب راشسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازکی صاف کنید و چند تکه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
4)سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
5)خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است
6)دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.
7)نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
8)سیب مقوی کبد و اشتها آور است.
9)سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد
10)سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است .
11)سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .
12)سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.
13)خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.
14)کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .
15)دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است
16)سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد
17)سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پکتین می باشد
18)آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد . این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.
19)پوست سیب را مانند چای دم کنید و بیاشامید این چای بهترین دوست کلیه است .
20)آب سیب را با آبمیوه گیری در منزل تهیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم های خود را از دست می دهد .
21)آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.
استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست سیب پخته است سیب رابپزید و سپس له کنید و با شیر مخلوط کنید و این مخلوط را بصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید