دمنوش نارنگی

موجودیت: 10000 در انبار کد محصول: ME-MI-05

یک کیسه چای در ۲۰۰ میلی لیتر ترکیبات ناموجود : (وگان، گلوتن، لاکتوز)

۱۸,۵۰۰تومان

10000 در انبار

مقایسه

توضیحات محصول

چایی خوش رنگ که طعم خوب نارنگی ماندارین آبدار، و طعم ترش و ملس آن و گریپ فروت صورتی و سرخ، مزه ای ظریف و تند و ترش را به شما تقدیم می کند. حتما گلویی تازه کنید.

برای هر فنجان ۱کیسه و برای یک لیتر حداقل 4 کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 8 دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید

دمنوش نارنگی و گریب فروت مسمر

توضیحات تکمیلی

پروتئین

0 گرم

میزان انرژی

10 کیلو کالری

چربی

0 گرم

قند

0.2 گرم

نمک

0 گرم

کربوهیدرات

0.6 گرم

اسیدهای چرب

0 گرم

توليد كننده

سیب / پوست پرتقال / پوست نارنگی / برگ شاه توت / گل بامیه / عطر و طعم (ماندارین / گریپ فروت) / گریپ فروت

narengi

اگر از بی‌خوابی رنج می‌برید و شب‌ها نمی‌توانید خواب آرام و راحتی داشته باشید، متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند یکی دو ساعت قبل از خواب چند دانه نارنگی میل کنید.
نارنگی به دلیل داشتن ویتامین‌های ث، آ و ب مفرح قلب است و می‌تواند اعمال قلب را تنظیم کند.
طبیعت نارنگی سرد است و مسکن خوبی برای سلسله اعصاب است. این میوه ادرار آور خوبی است و از این رو می‌تواند سموم بدن را دفع کند.
پزشکان خوردن نارنگی را به بیمارانی که از سرگیجه رنج می‌برند نیز توصیه می‌کنند.
این میوه پاییزی چسبندگی خون را معالجه می‌کند، در نتیجه تصلب شرایین، ورم جدار ورید و سیاه شدن شریان، فلج ناقص و آنژین را بهبود می‌بخشد.
نارنگی حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است و به خاطر داشتن میزان فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوه‌هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است.
نارنگی به خاطر داشتن فسفر زیاد و ویتامین‌های فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش می‌شود و برای رفع بی‌اشتهایی و کاهش گرمای غریزی بدن نیز مفید است.
نارنگی، این میوه پرخاصیت، برای درمان بسیاری از بیماری‌ها، از جمله فشارخون بالا بسیار مفید است.

برخی از خواص نارنگی عبارتند از:
1- منبع غنی ویتامین C است.
2- منبع غنی بتاکاروتن است.
3- برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است.
4- به اعتقاد برخی، به خاطر خاصیت ضدعفونی کننده‌اش، می‌تواند در درمان سفلیس موثر باشد.
5- دارای مقادیر فراوانی ویتامین A است و برای پیشگیری از سرطان مفید است.

این میوه پرخاصیت، برای درمان بیماری‌های زیر مفید است:
* چاقی
* برونشیت
* التهاب ریه
* آسم
* زکام
* فشارخون بالا
* بیماری‌های مختلف پوستی

gripfrood

1) عمل هضم را آسان می کند و جریان عصیر معدی و ترشح کیسه ی صفرا را سرعت می بخشد .
2) گریپ فروت دارای ویتامین های ‹‹ ث ›› و ‹‹ پ ›› است . این دو ویتامین در حفظ سلامت قلب و عروق بدن مؤثرند .
3) به تولید قند و مواد حیاتی دستگاه بدن کمک می کند .
4) گل های خاصیت ضد تشنج و لرز را دارد و دم کرده ی آن را موقع تشنج زکام و تب می نوشند .
5) اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورند ، خواص ادرارآور آن زیاد می شود و سموم را از بدن خارج می کند.
6) خون را تصفیه می کند و کلیه و کبد را پاک می سازد .
7) ضد خون ریزی بواسیر است .
8) میوه ای خنک است و عطش را رفع می کند .
9) اختلالات مفصلی را درمان می کند .
10) برای کسانی که موهای سرشان می شکند ، تجویز می شود .
11) برای کسانی که عفونت های ریوی و تب خیز دارند مفید است .
12) علاوه بر مواد معدنی ( آهن و کلسیم ) دارای ویتامین های ‹‹ آ››، ‹‹ ب ـ1›› ،
13) ‹‹ ب ـ2›› ، ‹‹ ث ›› و ‹‹ پ پ ›› است .
14) گریپ فروت، میوه ای توپر، خوش طعم و مغذی است.
15) هم چنین 325 گرم پتاسیم، 25 میکروگرم فولات، 40 میلی گرم کلسیم و1 میلی گرم آهن دارد.
16) یک فنجان حاوی گریپ فروت شیرین نشده( بدون شکر) به مقدار 95 میلی گرم ویتامین ‹‹ ث››.
17) درگذشته، بسیاری از مردم، ازخوردن گریپ فروت بدون شکر، به خاطره عصاره ی تلخ و ترش آن، خودداری می کرده اند، ولی به طور معمول با آمیختن آب گریپ فروت سرخ یا صورتی با سفید، مزه ی شیرین حاصل می شود.
18) اگر آب پرتقال یا گریپ فروت را با هم در آمیزیم، نوشابه ای نیروبخشی پدید می آید که نیاز به شیرین کردن ندارد.
19) گریپ فروت از قدرت بی نظیری برای سوزاندن و از بین بردن چربی ها برخوردار است.
20) چنان چه می خواهید از وزن تان بکاهید، روزانه پیش ازهرخوراکی، آن را بخورید تا جلوی پرخوری تان را بگیرد، در ضمن میان وعده ی ایده آلی به شمار می رود.
21) جالب این که گریپ فروت سرشار از پکتین (الیاف گیاهی حل شدنی )‌ است که به کاهش کلسترول خون کمک می کند.
22) به عنوان مثال، گریپ فروت های سرخ وصورتی، سرشار از لیکوپن هستند واین ماده، یک ماده ی ضد اکسید کننده است که به نظر می آید خطر بزرگ شدن پروستات را تقلیل می دهد.

nastaran

گل نسترن ازنظرطب قدیم ایران گرم وخشک است:
۱ ) سرشارازویتامین Cمی باشد.درصدگرم آن ۶۰۰میلی گرم (۶گرم) ویتامین Cوجوددارددرحالی که ۱۰۰گرم پرتقال فقط دارای ۵۰میلی گرم ویتامین Cاست بنابراین مقدارویتامین Cگل نسترن۱۲۰برابرپرتقال است.
۲) درمان کننده حبس البول است.
۳) بوی بد بدن رادفع می کند.آنهائی که عرق زیادمی کنندوبوی بد می گیرندبایدتن خودرابعدازحمام کردن بادم کرده گل وبرگ نسترن آبکشی کنند.
۴) آرام کننده اعصاب است.
۵) اسهال رابرطرف می کند.دم کرده آن را می توان به کودکان برای رفع اسهال داد.
۶) خونریزی سینه رابندمی آورد.
۷) سنگ وورم کلیه رارفع می کند.
۸) الیاف داخلی سای نورودون ضدانگل است مخصوصاًکرم اسکاریس راودراین موردباید۵/۰گرم آن رامخلوط باعسل خورد.
۹) اگردرادرارآلبومین وجود داشته باشدبرای برطرف کردن آن ازدم کرده این گیاه استفاده کنید.
۱۰) بی خوابی رابرطرف می کند.
۱۱) انقباض ماهیچه های معده رابرطرف می کند.
۱۲) سرعت جریان خون رادرپوست زیادکرده وباعث لطافت پوست می شود.
۱۳) دررفع غم وغصه مؤثراست.
۱۴) برای رفع طپش قلب ازدم کرده آن بنوشید.
۱۵) معده راتقویت می کند.
۱۶) مصونیت بدن رادر مقابل بیماریها بالا می برد.
۱۷) برای ترمیم شکستگی استخوان ورفع ورم مقعدضمادی ازبرگ این گیاه درست کرده وروی قسمت شکستگی یاتورم قرار دهید.
۱۸) چون گل نسترن شیرین است حشرات را به خود جذب می کند مخصوصاً حشره مخصوصی به نام سای نیپس Cynips که درنیش زدن،برجستگی های کوچکی پوشیده از تار و به رنگ سبز مایل به قرمز درآن به وجود می آوردکه به نام (به دگار) Bedegar معروف است که خواص طبی مهمی دارد.مخصوصاًبرای بیماران مسلول تقویت کننده بوده و مانع عرق کردن می شود؛و همچنین مقدارآلبومین در ادرار را کم می کند.(به دگار) اثر آرام کننده اعصاب نیز دارد.

sib

1)سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد
2)سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد . بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین های آن حفظ می شود.
3)شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب راشسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازکی صاف کنید و چند تکه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
4)سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
5)خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است
6)دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.
7)نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
8)سیب مقوی کبد و اشتها آور است.
9)سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد
10)سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است .
11)سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .
12)سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.
13)خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.
14)کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .
15)دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است
16)سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد
17)سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پکتین می باشد
18)آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد . این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.
19)پوست سیب را مانند چای دم کنید و بیاشامید این چای بهترین دوست کلیه است .
20)آب سیب را با آبمیوه گیری در منزل تهیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم های خود را از دست می دهد .
21)آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.
استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست سیب پخته است سیب رابپزید و سپس له کنید و با شیر مخلوط کنید و این مخلوط را بصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید

gol-bamie

1) گل بامیه بومی کشور آنگولا در سراسر مناطق استوایی و نیمه استوایی کشت می شود. به نقل از «هلث نیوز» در کشورهای مصر و سودان از این گل برای حفظ دمای طبیعی بدن، سلامت قلب و افزایش تعادل مایعات بدن استفاده می شود؛ در شمال آفریقا نیز این گیاه برای بهبود عملکرد تنفسی کاربرد دارد؛ همچنین از آن به عنوان ماده موضعی برای رفع مشکلات پوستی استفاده می شود. در اروپا نیز از این گیاه برای حفظ سلامت دستگاه تنفسی فوقانی و از بین بردن یبوست و ایجاد گردش مناسب خون استفاده می شود. در کشور ایران برای حفظ فشار طبیعی خون از این گیاه استفاده می شود. نتایج بررسی های اخیر نیز اثر آن را در این زمینه تایید می کند.

2) ماساژ منظم کف سر با روغن بامیه مانع از ریزش مو می شود.
3) مانع از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می شود.
4) ویتامین های طبیعی موجود در این گیاه، در رشد مو موثر است؛ می توان به تنهایی از آن استفاده کرد یا آن را به شامپو و نرم کننده افزود.
5) رنگ طبیعی مو را تیره می کند و از سفیدشدن مو پیشگیری می کند.
6) با پیری پوست مقابله می کند و به پوست ظاهر جوان تر و سالم تری می بخشد.
7) ترک یا زبری پوست کف پا را از طریق ماساژدادن با روغن این گیاه از بین ببرید.