دمنوش سیب و وانیل

کد محصول: ME-MI-10

یک کیسه چای در ۲۰۰ میلی لیتر
ترکیبات ناموجود : (وگان، گلوتن، لاکتوز)

0تومان

تعداد:
مقایسهمقایسه

توضیحات محصول

در این چای روشن، استادان چای مسمر با انتخاب بهترین و خوش عطر ترین سیب های جهان و ترکیب آنها با طعم و عطر وانیل، تجربه ای تنومند و شیرین مزه را برای شما آماده کرده اند تا از نوشیدن آن کمال لذت را ببرید.

برای هر فنجان ۱کیسه و برای یک لیتر حداقل 4 کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 8 دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید

توش چیه؟

 سیب / میوه گل رز / عطر و طعم (سیب / وانیل) / برگ شاه توت / گل بامیه / دارچین / رازیانه / پوست پرتقال / نعناع / سنبل هندی / مویز سیاه و سفید / شکوفه های آفتابگردان / غلاف وانیل

1) سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد
2) سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد . بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین های آن حفظ می شود.
3) شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب راشسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازکی صاف کنید و چند تکه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
4) سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
5) خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است
6) دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.
7) نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
8) سیب مقوی کبد و اشتها آور است.
9) سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد
10) سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است .
11) سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .
12) سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.
13) خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.
14) کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .
15) دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است
16) سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد
17) سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پکتین می باشد
18) آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد . این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.
19) پوست سیب را مانند چای دم کنید و بیاشامید این چای بهترین دوست کلیه است .
20) آب سیب را با آبمیوه گیری در منزل تهیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم های خود را از دست می دهد .
21) آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.
استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست سیب پخته است سیب رابپزید و سپس له کنید و با شیر مخلوط کنید و این مخلوط را بصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید

1) جلوگیری از پوسیدگی دندان
2) درمان درد و زخم معده
3) کمک به غلبه بر حالت تهوع و استفراغ
4) کمک به کاهش وزن و سروتونین
5) کاهش اضطراب و افسردگی و استرس
6) تنظیم قاعدگی
7) کمک به درمان زخم
8) پیشگیری از انواع سرطان، به خصوص کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه
9) بهبود اختلالات عصبی، مثل بیماری آلزایمر و پارکینسون
10) توقف تغییر شکل سلول‌های خونی
11) پیشگیری از کم شدن حافظه
12) تحریک ترشح هورمون‌های مردانه و زنانه (تستوسترون و استروژن)
13) جلوگیری از آلرژی
14) درمان سینوس و سرفه
15) کاهش التهاب ناشی از تشنج و تب
16) درمان التهاب و بیش‌فعالی و فعالیت زیاد سیستم‌های مختلف بدن، از جمله گردش خون، تنفس، گوارش و اعصاب

1) مصرف روزانه عصاره رز هیپ خطر بیماری قلبی را در بیماران مبتلا به چاقی مفرط تا ۱۷درصد کاهش می دهد. رزهیپ
2) سرشار از ویتامین C و دارای خاصیت ضدالتهابی است. محققان دریافتند که بیماران مبتلا به چاقی مفرط که به طور روزانه، نوشیدنی تهیه شده از رز هیپ مصرف کردند، پس از گذشت ۶هفته میزان فشار خون و کلسترول آن ها افت چشم گیری پیدا کرد.
3) بیمارانی که مبتلا به درد مفصل هستند با مصرف روزی یک عدد چای رزهیپ، به میزان ۴۰درصد از درد آنان کاسته شد، ضمن این که تحرک بدنی آنها ۲۵درصد بهبود یافت.
4) همچنین رز هیپ برای اختلالات معده از جمله اسپاسم معده، کمبود اسید معده مفید است و ازایجاد زخم معده جلوگیری می کند . لذا برای بیماری های روده از جمله اسهال، یبوست ، سنگ کیسه صفرا، بیماری های کیسه صفرا، اختلالات دستگاه ادراری و کلیوی نیز موثر است .
5) افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن در زمان خستگی
6) افزایش جریان خون در اندام ها
7) افزایش جریان ادرار و رفع تشنگی

1) درمان سرفه، سرماخوردگی و تسکین استرس برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند.
2) مدت‌های مدیدی است که در طب سنتی از خواص درمانی این جوشانده بر ای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده می‌شود.
3) دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد باکتری و نیز ضد التهابی است.
4) پوست پرتقال دارای بافتی چرمی شکل بوده و حاوی غدد روغنی فراوانی است و قرن‌های بسیاری است که از پوست این میوه و دیگر مرکبات در موارد پزشکی استفاده می‌شود.
5) محققان می‌گویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.
6) از پوست پرتقال برای مصارف آشپزی هم استفاده می‌شود. از پوست خوش طعم این میوه در تهیه کیک‌ها و شیرینی‌جات و نیز نان‌ها و موارد بسیاری دیگر استفاده می‌شود.
7) پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و B1 و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.
8) ممکن است از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله کند.
9) سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان می‌کند.
10) اشتها را افزایش می‌دهد.
11) باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین می‌برد.
12) سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد.
13) استرس و تنش‌های عصبی را تسکین داده و بی‌خوابی را درمان می‌کند.

1) گل بامیه بومی کشور آنگولا در سراسر مناطق استوایی و نیمه استوایی کشت می شود. به نقل از «هلث نیوز» در کشورهای مصر و سودان از این گل برای حفظ دمای طبیعی بدن، سلامت قلب و افزایش تعادل مایعات بدن استفاده می شود؛ در شمال آفریقا نیز این گیاه برای بهبود عملکرد تنفسی کاربرد دارد؛ همچنین از آن به عنوان ماده موضعی برای رفع مشکلات پوستی استفاده می شود. در اروپا نیز از این گیاه برای حفظ سلامت دستگاه تنفسی فوقانی و از بین بردن یبوست و ایجاد گردش مناسب خون استفاده می شود. در کشور ایران برای حفظ فشار طبیعی خون از این گیاه استفاده می شود. نتایج بررسی های اخیر نیز اثر آن را در این زمینه تایید می کند.

2) ماساژ منظم کف سر با روغن بامیه مانع از ریزش مو می شود.
3) مانع از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می شود.
4) ویتامین های طبیعی موجود در این گیاه، در رشد مو موثر است؛ می توان به تنهایی از آن استفاده کرد یا آن را به شامپو و نرم کننده افزود.
5) رنگ طبیعی مو را تیره می کند و از سفیدشدن مو پیشگیری می کند.
6) با پیری پوست مقابله می کند و به پوست ظاهر جوان تر و سالم تری می بخشد.
7) ترک یا زبری پوست کف پا را از طریق ماساژدادن با روغن این گیاه از بین ببرید.

1) یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدان است.
2) دارچین سرشار از کلسیم، آهن، ویتامین C،K، منگنز و فیبر است.
3) عفونت های قارچی. برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می‌تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.
4) استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.
5) برای پیشگیری از فاسدشدن گوشت به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.
6) پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، میخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری ۹۹درصد باکتری های موجود در فضا را از بین می برد.
7) افزودن آن به چای، گرفتگی سینه و مجرای تنفسی را التیام می بخشد.
8) افزودن آن به چای و سوپ حالت تهوع را کاهش می دهد.
9) در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ در سینه مفید می‌باشد.
10) بیماری آلزایمر. برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین می‌تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
11) اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که دارچین می‌تواند بصورت بلقوه برضدویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیه ویروس اچ آی وی ۱ و ۲ نوع چینی (سنا) آن می‌باشد.
12) بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین می‌تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده می‌شوند، مصرف شود.
13) یکی از خواص دارچین به دلیل طبیعت گرم آن، افزایش‌دهنده قوای جنسی است.
14) کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین می‌تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.
15) دارچین، به جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد.
16) دارچین قند و کلسترول خون را کنترل می کند و از آن برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.
17) افرادی که آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمی شود.
18) دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد .
19) بهترین دارو برای دردهای عضلانی است .
20) به عنوان تب بر استفاده می شود.
21) دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد که آن هم قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید.
22) حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.
23) اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. در حقیقت می‌توان گفت دارچین، والیوم گیاهی است، زیرا در دارچین ماده ای به نام Cinnamodehyde وجود دارد که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.
24) دارچین رگ ها را باز می‌کند و باعث بهبود گردش خون می‌شود.
25) برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.
26) دارچین دارای خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد.
27) استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می‌کند.
28) دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کنندۀ عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می‌رود.
29) همچنین، به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می‌رود.
30) از دارچین برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می‌شود.
31) مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده ، زخم معده را نیز درمان می‌کند.
32) نیرو بخش و مقوی است و برای خفقان، وسواس، وحشت و جنون و تقویت معده و کبد و رفع بدبویی دهان، قطع سرفه های رطوبی، تنگی نفس بسیار مفید است. خوردن دم کرده آن با سرکه و مصطکی برای سکسکه رطوبی نافع است. ضماد آن برای رعشه و رفع تب و لرزهای بلغمی و سوداوی و تسکین درد آن مفید است.
33) دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می‌توانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.

1) استفاده از جوشانده برگ‌ های این میوه برای برطرف کردن حالت تهوع از قدیم معمول بوده و ریشه آن برای درمان اسهال خونی استفاده می ‌شده است.
2) در برگ شاه‌توت ماده‌ ای ضد قند وجود دارد که می‌ تواند مرض قند را درمان کرده و قند خون را کاهش دهد. به همین دلیل می ‌توان از آن در صورت وجود قند در ادرار و معالجه دیابت استفاده کرد.
3) آب دم کرده ریشه توت و شاه توت که با حدود 40 گرم ریشه دم شده باشد برای دفع انگل کدو خصوصا اگر برگ شفتالو به آن اضافه کرده باشند، مفید است. خوردن دم کرده برگ آن نیز همین اثرات را دارد.
4) مزمزه آن برای درد دندان و کمپرس آن برای تحلیل ورم‌ های روده سودمند است.
5) نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و… امکان پذیر است.
6) برگ های خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن ماست و دوغ و سرخ شده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آش ها به کار می رود.
7) برای سوء هاضمه میتوان از عرق نعنا یا دمکرده ی نعنا بعد از غذا استفاده کرد.
8) یک نوشیدنی خوب، سرد و مفید برای تابستان نعنا میباشد. 10 گرم نعنا را در یک لیتر آب بجوشانید و میل کنید. هر روز استفاده نشود.
9) یک گرم نعنا مانند چای دم کرده میل شود ولی هر روز استفاده نشود.
10) یک شیرپاک کن مناسب برای پوست های چرب: 20 گرم نعنای تازه، 20 گرم جعفری تازه خرد شده رادر 200 گرم شیرمخلوط نموده 12 ساعت بگذارید بماند. سپس صاف نموده در یخچال نگهداری کنید. این شیرپاک کن علاوه براین که چربی پوست را از بین می برد، برای جوش و لک هم مناسب می باشد.
11) برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعنا بشویید.
12) کسانی که کلسترول دارند بعد از غذا و عصرها از دمکرده ی چای نعنا به مدت دو هفته در ماه بنوشند.
13) دمکرده نعنا غلظت خون را طبیعی میکند.
14) جهت درمان درد گوش آب نعنا را با عسل مخلوط کرده، پنبه ای را به آن آغشته کرده، در آن بگذارید.
15) برای درد قلب و خفقان، نعنا را با پرسیاوشان جوشانده، صبح و عصر میل شود.
16) هنگام تهیه ترشی برای این که آن ترشی برای اعصاب زیان آور نباشد، داخل آن نعنا بریزید.
17) برای تقویت اعصاب، نان و پنیر و نعنا بسیار موثر است.
18) اگر شیر در پستان جمع شده، نعنا را کوبیده با آرد جو مخلوط کنید، به صورت ضماد روی آن بگذارید.
19) برای بواسیر نعنا را کوبیده و بصورت ضماد بگذارید.
20) برای ورم بیضه و درد آن مانند شماره 14 عمل کنید.
21) جویدن برگ نعنا ، در رفع سکسکه موثّر است.
22) نعنا برای تسکین درد گوش موثّر است ؛ در اینصورت باید نعنا را با کمی عسل مخلوط نموده و اطراف گوش و لاله گوش و لاله گوش مالید.

1) ضد نفخ: مخصوصاًدرنفخ با منشاء روده‌ای
2) خلط آور ملایم: مخصوصاً برای اطفال
3) ضد اسپاسم :منجر به کاهش درد حین پریود می‌گردد. (اثر قابل توجه و در حد داروهای ضد التهاب غیر استروییدی NSAIDS دارد. )
4) آرامبخش
5) افزایش دهنده ترشح شیر مادر
6) کاهش التهاب غشاء مخاطی دستگاه تنفسی
7) متسع‌کننده نای و برونشها
8) اثرات ضد میکروبی معادل پنی سیلین و تتراسایکلین دارد
9) ضد التهاب پلک و ملتحمه
10) منجربه کاهش موارد بروز عوارض ناشی از نفخ می‌گردد.
11) از دفعات بروز پریود دردناک کم نموده و نیز باعث کاهش شدت علایم میگردد.
12) در درمان علامت بیماری روده تحریک پذیرIBSبا کاهش نفخ و آرامبخشی موثر است. مخصوصاً وقتی توام با زیره مصرف گردد طعم تند زیره را کاهش می‌دهد.
13) بعنوان گشاد کننده مجاری تنفسی. خلط آور وکاهنده التهاب مجاری تنفسی در برونشیت مصرف میگردد.
14) دراسهال شیرخواران جهت جایگزینی مایعات و آرامبخشی مصرف دارد.
15) در درمان پریود دردناک و اختلالات منجر به قطع پریود مصرف می‌گردد.
16) در مواردی که ترشح شیر کم می‌باشد تجویز می‌گردد.

1) سنبل هندی، ، گیاهی است چند ساله نازک، با برگ طولانی است که بومی بسیاری از کشورهای آسیایی است. همانطور که از نامش پیداست، سنبل هندی بویی مثل بوی لیمو دارد، اما طعم آن خفیف تر و شیرین تر از لیمو است
2) بسیاری از خواص دارویی مفید از جمله ضد درد، ضد التهاب، ضد افسردگی، ضد تب، ضد عفونی کننده، ضد باکتری، ضد قارچ، ضد نفخ، مدر، تب بر، آرام بخش، و خواص ضد سرطانی دارد.برگ، ساقه و غده سنبل هندی در درمان های مختلف استفاده می شود
3) سنبل هندی ترکیبات ضد عفونی کننده دارد که به طور موثر در دستگاه گوارش باکتری های بد و انگل ها را از بین می برد و باکتری های خوب در روده بزرگ را زیادتر میکند
4) با توجه به ضد التهابی و ضد درد، بودن سنبل هندی به درمان آرتریت، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دیگر انواع درد مفاصل کمک میکند.
5) سنبل هندی برای مادران جدید که به نوزادان خود شیر مادر میدهند بسیار سودمند است. . خواص ضد میکروبی و ضد باکتری آن به از بین رفتن عفونت در نوزادان کمک میکند.مادران شیرده می توانند هر روز یک تا دو فنجان چای سنبل هندی بنوشید.
6) خواص ضد افسردگی سنبل هندی افسردگی را درمان میکند. شاخ و برگ گیاهان آن سروتونین، یک ماده شیمیایی در مغز است که باافسردگی مبارزه میکند . سنبل هندی اضطراب را تسکین می دهد، اعتماد به نفس را افزایش میدهد، و منجر به افزایش قدرت ذهنی میشود. سنبل هندی همچنین حاوی آرام بخش بر ذهن و بدن شناخته شده است
7) تواند به کاهش مشکلات پوست های مختلف، منافذ بزرگ و عفونت های قارچی کمک کند.با توجه به خواص ضد باکتریایی، ضد عفونی کننده و ضد قارچ آن، سنبل هندی رشد باکتری یا میکروبی حد بر روی پوست کمک می کند. این به نوبه خود کمک می کند که پوست شما عاری از عفونت و همچنین مشکلات مربوط به کاهش ناشی از عفونت باکتریایی یا قارچی شود. به علاوه، ترشحات چربی را محدود می کند
8) این گیاه باعث کاهش قند خون می شود در نتیجه برای دیابتی ها مفید است. علاوه بر این، این گیاه به جذب کلسترول از روده کمک می کند و کلسترول خون را کاهش می دهد. خوشبختانه میزان بالای پتاسیم موجود در سنبل هندی به تنظیم فشارخون کمک می کند

توضیحات تکمیلی

پروتئین

میزان انرژی

چربی

قند

نمک

کربوهیدرات

اسیدهای چرب

توليد كننده

preloader