توضیحات محصول
در کشورهای آسیایی همواره لذت بردن از چای های گیاهی مرسوم بوده و گاهی افکار الهام بخش و یا بالاتر از آن را مدیون نوشیدن گیاهان آرامش بخش می دانستند. کارشناسان چای مسمر، سنبل هندی تازه را با طعم برگهای جینگو با قدمت 150 میلیون ساله ترکیب کرده اند و یک نوشیدنی بسیار آرامش بخش را برای شما آماده کرده اند.
برای هر فنجان ۱کیسه و برای یک لیتر حداقل 4 کیسه را در آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 6 دقیقه دم بکشد و بعدا نوش جان کنید
توش چیه؟
جینکو / برگ شاه توت / به لیمو / دارچین
بیش از ۴۰۰ تحقیق کلینیکی بر روی خواص جینکو صورت گرفته که اطلاعات مهمی از آنها به دست آمده است؛ از جمله این که اثرات عصاره جینکو به مراتب از اجسام خالص شده ی آن بیش تر است و این نشان میدهد که اثرات سینرژیسم بین ترکیبات مختلف آن وجود داشته و دارای اهمیت است. آزمایشهای مختلفی که بر روی انسان و حیوان صورت گرفته به طریق خوراکی و به شکل قطره و کپسول بوده است.
از اثرات تایید شده ی جینکو که دارای اهمیت میباشند موارد زیر را میتوان نام برد:
۱) تحریک گردش خون مغزی: نارسایی گردش خون در مغز میتواند باعث دلهره، استرس، کمی حافظه، مشکلات شنوایی و کاهش تمرکز شده که این مواد میتوانند با جینکو تخفیف یافته و یا درمان شوند. مصرف عصارهی جینکو در ۷۰ درصد از بیماران باعث افزایش جریان خون مغزی شده است. بر اساس یک تحقیق در ۱۱۲ نفر که نقصان گردش خون مغزی داشته اند و متوسط سن آنها ۵/۷۰ سال بود، مصرف روزانه ی ۱۲۰ میلی گرم عصارهی جینکو به مدت یک سال باعث کاهش گیجی، سردرد و افزایش حافظهی کوتاه مدت شد. حدود ۴۰ کار کلینیکی در مورد استفادهی ۱۲۰ میلی گرم روزانه عصاره جینکو به مدت ۴ تا ۶ هفته صورت گرفته که همگی افزایش گردش خون مغزی را نشان دادند.
۲) مصرف عصارهی جینکو به عنوان کاهش استرس و دلهره موثر بوده است.
۳) در افزایش حافظه موثر است.
۴) تحریک گردش خون عمومی به خصوص در افراد مبتلا به آسم را باعث میشود.
۵) خاصیت آنتی اکسیدان و محافظت از اعصاب را دارا است.
۶) تاثیر درمانی مثبتی در حالات جنون (حالاتی شبیه به آلزایمر) دارد.
**** در تحققات اخیر بسیاری از دلایل اثرات بالا به اثبات رسیده است از جمله این که عصارهی جینکو در سلولها، بهرهوری گلوکز و اکسیژن را زیاد میکند و در خنثی کردن رادیکالهای آزاد نقش مهمی دارد. هم چنین از نظر بالا بردن استقامت جدار سلولها دارای اثرات مثبت است. افزون بر این ثابت شده که میزان اسیدهای چرب اشباع نشدهی اعصاب از دیگر اعضای بدن بیشتر بوده و به همین دلیل نیز در معرض تخریب به وسیلهی رادیکالهای آزاد قرار میگیرند؛ لذا علت محافظت عصبی جینکو به دلیل اثرات خنثی کنندهی رادیکالهای آزاد، روشن میشود.
از اثرات دیگر جینکو ضد تجمع پلاکتهاست که به علت اثر مستقیم بر روی جدار سلولها و اثر آنتیاکسیدانی آن است. هم چنین در این ارتباط باعث افزایش سنتزپروستاسیکلین و سنتز ماده ی ۲PAF میشود.
ضد تجمع پلاکتها، ضد آلرژی، ضد آلزایمر، ضد آریتمی، ضد آرتریت، ضد آسم، ضد سرطان، ضد شکنندگی مویرگها، ضد تشنج، ضد افسردگی، ضد ادم (خیز)، ضد ورم، ضد جنون (ضد دیوانگی)، ضد کم خونی، ضد اکسیدان، ضد کرم، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، ضد سرفه، کاهش دهندهی اضطراب، قابض، بازکنندهی برونشها، محافظ قلب، محرک گردش خون، تشنج آور، کاهش دهندهی چربی خون، افزایش دهندهی حافظه، محافظ اعصاب، محرک گردش خون مغزی، محافظت کننده از اثرات مضر اشعهها، گشاد کنندهی رگها و جلوگیری کننده از لخته شدن خون.
7) فرآوردههای صنعتی مختلفی از جمله قرص، کپسول و قطره از عصارهی برگ جینکو تهیه شده که توصیه میشود تنها از این گونه محصولات استاندارد استفاده شود، نه از برگ گیاه و دم کرده یا جوشاندهی آن.
8) مهمترین استفادهی درمانی از محصولات جینکو در جلوگیری از فراموشی است؛ ولی باید دانست که این دارو درمان کنندهی قاطع و کامل نمیباشد. این محصولات میتوانند سرعت رسیدن به فراموشی را کاهش داده و یا به تأخیر اندازند، ضمن این که به عنوان جلوگیری نیز مصرف میشوند.
9) مصرف محصولات جینکو در حد دارویی دارای عارضهی جانبی نبوده و یا به صورت محدود گزارش شده که شامل حساسیتهای پوستی، اسهال، سردرد، بی خوابی، اضطراب، تهوع و مشکلات روده و معده میباشد. این عوارض ماندگار نبوده و با قطع مصرف دارو بر طرف میشود.
1) استفاده از جوشانده برگ های این میوه برای برطرف کردن حالت تهوع از قدیم معمول بوده و ریشه آن برای درمان اسهال خونی استفاده می شده است.
2) در برگ شاهتوت ماده ای ضد قند وجود دارد که می تواند مرض قند را درمان کرده و قند خون را کاهش دهد. به همین دلیل می توان از آن در صورت وجود قند در ادرار و معالجه دیابت استفاده کرد.
3) آب دم کرده ریشه توت و شاه توت که با حدود 40 گرم ریشه دم شده باشد برای دفع انگل کدو خصوصا اگر برگ شفتالو به آن اضافه کرده باشند، مفید است. خوردن دم کرده برگ آن نیز همین اثرات را دارد.
4) مزمزه آن برای درد دندان و کمپرس آن برای تحلیل ورم های روده سودمند است.
1) دمکرده به لیمو یک دمنوش مطبوع و لذت بخش است که اثر ملایمی داشته و می توان از آن برای بعد از شام یا آخر شب استفاده کرد تا یک خواب آرام و راحت داشت. این گیاه دارای اثر تقویت اعصاب است که با افسردگی نیز مقابله می کند.
2) دم کرده ی به لیمو که عطری شبیه لیمو دارد، هضم غذا را بهبود می بخشد و ناراحتی های معده مثل نفخ و گاز معده را از بین می برد.
3) تقویت حافظه و ایجاد آرامش و درمان بی خوابی، خاصیت ضد میکروبی قوی، مسکن، مقوی معده، رفع کننده دردهای عصبی، تب بر، آرام بخش، ضد تشنج، رفع دردهای عصبی، پایین آورنده تب و درمان سرماخوردگی و آسم.
4) تب بر، ضد نفخ، مسکن، کمک کننده به هضم غذا، ضد اسپاسم، ضد خستگی بدن، آرام بخش و آرام کننده ی اعصاب، برای تقویت معدهف رفع درد شکم، دل پیچه و کاهش نفخ موثر ، برای درمان سوء هاضمه
1) یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدان است.
2) دارچین سرشار از کلسیم، آهن، ویتامین C،K، منگنز و فیبر است.
3) عفونت های قارچی. برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) میتواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.
4) استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.
5) برای پیشگیری از فاسدشدن گوشت به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.
6) پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، میخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری ۹۹درصد باکتری های موجود در فضا را از بین می برد.
7) افزودن آن به چای، گرفتگی سینه و مجرای تنفسی را التیام می بخشد.
8) افزودن آن به چای و سوپ حالت تهوع را کاهش می دهد.
9) در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ در سینه مفید میباشد.
10) بیماری آلزایمر. برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین میتواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
11) اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان میدهد که دارچین میتواند بصورت بلقوه برضدویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیه ویروس اچ آی وی ۱ و ۲ نوع چینی (سنا) آن میباشد.
12) بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین میتواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده میشوند، مصرف شود.
13) یکی از خواص دارچین به دلیل طبیعت گرم آن، افزایشدهنده قوای جنسی است.
14) کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین میتواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.
15) دارچین، به جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد.
16) دارچین قند و کلسترول خون را کنترل می کند و از آن برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.
17) افرادی که آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمی شود.
18) دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد .
19) بهترین دارو برای دردهای عضلانی است .
20) به عنوان تب بر استفاده می شود.
21) دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد که آن هم قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید.
22) حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.
23) اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. در حقیقت میتوان گفت دارچین، والیوم گیاهی است، زیرا در دارچین ماده ای به نام Cinnamodehyde وجود دارد که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.
24) دارچین رگ ها را باز میکند و باعث بهبود گردش خون میشود.
25) برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.
26) دارچین دارای خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی میتوان گفت که اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد.
27) استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت میکند.
28) دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کنندۀ عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار میرود.
29) همچنین، به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف میشود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار میرود.
30) از دارچین برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده میشود.
31) مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده ، زخم معده را نیز درمان میکند.
32) نیرو بخش و مقوی است و برای خفقان، وسواس، وحشت و جنون و تقویت معده و کبد و رفع بدبویی دهان، قطع سرفه های رطوبی، تنگی نفس بسیار مفید است. خوردن دم کرده آن با سرکه و مصطکی برای سکسکه رطوبی نافع است. ضماد آن برای رعشه و رفع تب و لرزهای بلغمی و سوداوی و تسکین درد آن مفید است.
33) دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، میتوانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.